Hyppää pääsisältöön
Front page

Nimityksiä Canoraman ja Lounean johdossa

Nimityksiä Canoraman ja Lounean johdossa

Jari Toivola on nimitetty Canorama Oy Ab:n toimitusjohtajaksi ja Petri Syväjärvi Lounea Oy:n Yritysasiakkaat-liiketoiminnan johtajaksi 3.9. alkaen.

Lounea-konsernin omistukseen heinäkuussa siirtyneen Canorama Oy Ab:n hallitus on nimittänyt Jari Toivolan Canorama Oy Ab:n toimitusjohtajaksi 3.9.2020 alkaen. Toivola on työskennellyt Lounean Yritysasiakkaat-liiketoiminnan johtajana vuodesta 2013 alkaen. Hänellä on vahva ja pitkä kokemus ICT-alalla myynnistä, tuotehallinnan ja -kehityksen tehtävistä, toiminnan operatiivisesta johtamisesta sekä myynnin ja liiketoiminnan johtamisesta.

Petri Syväjärvi on nimitetty Lounea Oy:n Yritysasiakkaat-liiketoiminnan johtajaksi 3.9. alkaen. Syväjärvi on työskennellyt Lounealla yli 13 vuotta, viimeksi ICT-palvelujen liiketoimintapäällikkönä.

Canoraman hallitus ja nykyinen toimitusjohtaja Martin Brandt ovat yhteisesti sopineet, että Brandt jättää tehtävänsä Canoraman toimitusjohtajana 3.9. alkaen. ”Haluan kiittää Canoraman hienoa henkilöstöä ja uskollisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita pitkään jatkuneesta hyvästä yhteistyöstä sekä toivottaa onnea ja menestystä Canoraman ja Lounean yhteistyölle ja tulevalle kasvulle”, Brandt sanoo.

Lounea kehittää Canoraman kanssa yhteistä kasvustrategiaa. Yhteistä tulevaisuutta ja kasvua suunnittelemaan perustetaan yhteinen kasvuryhmä, jossa on mukana sekä Lounean että Canoraman johtoa ja asiantuntijoita. Nyt tehtyjen nimitysten tavoitteena on vahvistaa ja kehittää Lounean ja Canoraman ICT-liiketoimintaa ja hyödyntää paremmin molempien yritysten monipuolista asiantuntemusta”, sanoo Lounean toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen. ”Haluan myös lämpimästi kiittää Martin Brandtia hänen erinomaisesta työstään Canoraman johdossa ja toivottaa Toivolalle ja Syväjärvelle onnea ja menestystä uusissa tehtävissä.”

 

Lisätietoa: Toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen, Lounea Oy, veli-matti.viitanen@lounea.fi, 029 707 0275

 

Lounea luo alueille elinvoimaa, yrityksille tehoa toimintaan ja ihmisille iloa elämään. Tarjoamme parasta paikallista palvelua ja olemme toimialueellamme aidosti ja vastuullisesti läsnä ja osa paikallisyhteisöjä. Olemme Suomen 4. suurin teleoperaattori. Tuomme luotettavat ja nopeat tietoliikenneyhteydet ja datan siirron varmistavan valokuituverkkomme yhä uusille alueille. Olemme myös vahva ICT-ratkaisuiden asiantuntija. Suunnittelemme asiakkaidemme koko ICT-ympäristön aina sen rakentamisesta ylläpitoon asti. Lounea-konsernin palveluksessa on
yhteensä noin 320 asiantuntijaa ja vuoden 2019 liikevaihtomme oli €58 miljoonaa.