LOUNEAN OMISTAMA CANORAMA KASVAA – OSTAA CANON OY:N HUOLTOLIIKETOIMINNAN SEINÄJOELLA

Lounean omistama Canorama kasvaa Seinäjoella

Canorama Oy ja Canon Oy ovat allekirjoittaneet 15.12.2020 sopimuksen, jolla Canorama Oy ostaa Canon Oy:n toimisto- ja tietotekniikan tuotteiden ja optisten laitteiden huoltoliiketoiminnan Seinäjoen alueella. Canon Oy:n Seinäjoen seudulla toimivien asiakkaiden asiakassopimukset siirtyvät Canorama Oy:lle. Canon Seinäjoen henkilökunta siirtyy Lounea-konserniin kuuluvan Canorama Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

”Tämä liiketoimintakauppa on luonnollista jatkumoa kasvullemme ja toiminnallemme Seinäjoen seudun merkittävänä tulostuspalveluiden tarjoajana. Meillä on seudulla vahva ja osaava asiantuntijajoukko huolehtimassa myös tämän kaupan myötä siirtyvien asiakkaiden tarpeista nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on jatkossa hyvät mahdollisuudet tuottaa siirtyville asiakkaillemme myös aivan uudenlaistakin lisäarvoa laajan ICT-osaamisemme myötä.” Canorama Oy:n toimitusjohtaja Jari Toivola toteaa.

Canon Oy:n toimitusjohtaja Harry Nyström näkee kaupan kasvattavan asiakkaan palvelukokonaisuutta alueella: ”Haluamme tarjota aidosti asiakasta hyödyttäviä ratkaisuja vahvasti paikallisena toimijana. Uskomme, että kaupan myötä kykymme tarjota alueen asiakkaille entistä laadukkaampia tiedon- ja tulostamisenhallinnan palveluja yhdessä Canoraman kanssa vahvistuu.”

 

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen, Lounea Oy, 050-1526

Toimitusjohtaja Jari Toivola, Canorama Oy, 050-1521

Toimitusjohtaja Harry Nyström, Canon Oy, 010 5444 533