Lounea ja Fiarone yhteistyöhön

Lounea ja Fiarone Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Jatkossa Lounean palveluvalikoimaan kuuluvat myös Fiaronen tarjoamat tietoturvaratkaisut.

Uuden tietosuoja-asetuksen soveltamisen alkaa vuonna 2018. Tämä asettaa yrityksille täysin uudenlaisia vaatimuksia tiedon käsittelyyn ja tietoturvaan. Lounea ja Fiarone Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jolla Fiaronen laadukkaat tietoturvaratkaisut ovat saatavissa osana Lounean palvelukokonaisuutta. Ratkaisut tuovat yrityksen käyttöön alan viimeisimmät tietoturva- ja tietosuojakäytännöt räätälöitynä yrityksen omiin tarpeisiin.

-Yhteistyön ensi-askeleet otettiin Lounean järjestämällä aamubrunssikiertueella, jossa eri puolilla toimialuettamme lähes 200 yritysasiakasta johdatettiin tietosuoja-asetuksen tärkeimpien haasteiden pariin. Fiaronen toimitusjohtaja Markus Alkion esitys herätti runsaasti kiinnostusta ja keskustelua, kertoo Lounean yritysliiketoiminnan johtaja Jari Toivola.

-Toimintamme lähtökohtana on ymmärtää eri liiketoiminta-alueiden erilaiset tarpeet tiedon suojaamiseen. Tehtävänämme on edustaa asiakastamme aina parhaan, mutta kustannustehokkaan lopputuloksen takaamiseksi asiakkaan liiketoimintaa tukien. Erityisosaamisemme uuden tietosuoja-asetuksen ympärillä onkin herättänyt paljon kysymyksiä asiakkaissamme. Koemme yhteistyön Lounean kanssa erittäin mielekkääksi, sillä Lounealla on asiakaskunnassaan hyvä maine luotettava toimijana, ja heidän asiakassegmenttinsä on hyvin samankaltainen kuin itsellämmekin. kertoo Fiarone Oy:n toimitusjohtaja Markus Alkio.