Lounea on aloittanut valokuituliittymien myynnin Iittalassa

Lounea on aloittanut vakaiden ja luotettavien valokuituliittymien myynnin Iittalassa. Mahdollisuutta liittyä valokuituverkkoon tullaan tarjoamaan Iittalan alueen kuluttajille sekä yrityksille. Lounean aluelaajentumisesta vastaava Aki Linnakoski kertoo, että rakennuspäätökset tehdään kiinnostuksen mukaan, joten nyt asukkailla on mahdollista vaikuttaa alueen kehitykseen.

Kiinnostuksestaan valokuituun voi ilmoittaa vaivattomasti nettisivuilla lounea.fi/iittala. Kiinnostuksesta ilmoittaminen ei sido mihinkään. Nettisivuilta löytyy myös hyödyllistä tietoa valokuidusta ja Iittalan hankkeesta, mm. myyntialueet ovat katsottavissa nettisivuiltamme.

Aki Linnakoski kertoo, että Lounea toteuttaa valokuituverkon mikäli 50 % alueen asukkaista ottaa liittymän. Hankkeen toteutumisen kannalta on tärkeää, että valokuidun haluavat lähtevät mukaan heti ensimmäisellä myyntikierroksella.


Valokuitu palvelee niin yrityksiä kuin kuluttajia

Valokuitu tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan. Nykypäivänä toimivat nettiyhteydet ovat yhä useamman yrityksen toiminnan edellytys. Myös kotitalouksissa käytetään monenlaisia palveluita monilla eri päätteillä yhtäaikaisesti. Valokuitu mahdollistaa myös laadukkaat tv-palvelut. Valokuitu on sijoitus kiinteistöön ja takaa pitkäaikaisen ratkaisun muuttuvassa maailmassa, sillä valokuidun kapasiteetti palvelee suuriakin nopeuksia rasittumatta.

 

Lisätietoja:

Aki Linnakoski
puh. 044 773 3727

aki.linnakoski@lounea.fi
www.lounea.fi

 

Lounea luo alueille elinvoimaa, yrityksille tehoa toimintaan ja ihmisille iloa elämään. Tarjoamme parasta paikallista palvelua ja olemme toimialueellamme aidosti ja vastuullisesti läsnä ja osa paikallisyhteisöjä. Olemme Suomen 5. suurin teleoperaattori. Tuomme luotettavat ja nopeat tietoliikenneyhteydet ja datan siirron varmistavan valokuituverkkomme yhä uusille alueille. Olemme myös vahva ICT-ratkaisuiden asiantuntija. Suunnittelemme asiakkaidemme koko ICT-ympäristön aina sen rakentamisesta ylläpitoon asti. Lounealla on lähes 200 asiantuntijaa palveluksessaan ja vuoden 2019 liikevaihtomme oli €33,5 miljoonaa.