Lohjan Yrittäjät ry valitsi tietoliikennekumppanikseen Lounean

Lohjan Yrittäjät ry on aktiivisesti toimiva lohjalaisten yrittäjien etu- ja yhteistoimintajärjestö. Yhdistys  toimii vaikuttajana ja lippulaivana Lohjan elinkeinoelämässä parantaakseen yrittäjien toimintaedellytyksiä Lohjan alueella sekä kannustaa yrityksiä kasvuun ja kansainvälistymiseen. Lohjan Yrittäjät ry on valinnut jatkossa tietoliikennepalveluissa kumppanikseen paikallisen Lounea Oy:n. Kumppanivalinnan ratkaisi Lounean paikallisuus ja asiakaslähtöinen toimintatapa.

”Toimitamme Lohjan Yrittäjät ry:lle kokonaisvaltaisen tietoliikennepaketin, johon kuuluu kaikki huippunopeasta valokaistayhteydestä tietoturvaan ja puhepalveluihin asti. ” kertoo Lounean asiakkuuspäällikkö Leena Syväoja.

”Haluamme toimia paikallisen yrityksen kanssa. Asiakaspalvelun ja huollon läheisyys olivat meille tärkeitä valintakriteereitä ” kertoo Lohjan Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Juhani Hyry.  Myös sihteeri Anne von Bell arvostaa paikallisuutta ”Varsinkin paikallinen tuki oli valinnassa kriittinen tekijä. Ongelmatilanteissa on tärkeää, että avun saa nopeasti. Lisäksi asiointi tuttujen henkilöiden kanssa on sujuvaa ja nopeaa”