ICT-palveluyhtiö Lounea osti Polar Office Oy:n liiketoiminnan Rovaniemellä

ICT-palveluyhtiö Lounea kasvattaa yritysliiketoimintaansa ja on ostanut tulostus-, tiedonhallinta- ja esitystekniikkaa tarjoavan Polar Office Oy:n liiketoiminnan Rovaniemellä. Lounea on merkittävä ICT- ja tulostusratkaisuiden asiantuntija, sekä yksi Suomen suurimmista valokuituyhteyksiä kuluttajille ja yrityksille tarjoavista teleoperaattoreista. Polar Office Oy:n liiketoiminnan osto myös laajentaa Lounean maantieteellistä kattavuutta merkittävästi Pohjois-Suomessa.

”Lounea on paikallinen toimija ja omaa samanlaisen arvopohjan kuin Polar Office Oy. Polar Office Oy on Rovaniemellä merkittävä Canon kumppani. Lounea jatkaa paikallisia panostuksia Rovaniemellä edelleen ja jatkaa Polar Office Oy:n tekemää työtä koko Lapin alueella. Tulemme tuomaan tulostus-, tiedonhallinta- ja esitystekniikan palveluiden rinnalle koko kattavan ICT-palveluiden valikoimamme”, sanoo Lounean toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen.  

Polar Office Oy:n yrittäjä Rauno Kivelä näkee yrityskaupan tuovan positiivista virettä Rovaniemelle: ”Lounean asiantuntijuus ICT- ja tulostusratkaisuiden saralla mahdollistaa asiakkaillemme entistä kattavammat palvelut. Lounea jatkaa hyvien asiakassuhteidemme hoitamista paikallisena toimijana. Voimme yhdistää kokemuksemme ja osaamisemme ja tuoda yhä kattavampia tuote- ja palveluratkaisuita asiakkaillemme. ”

Yrittäjä Rauno Kivelä toimii siirtymäajan Lounean neuvonantajana varmistaakseen liiketoiminnan sujuvan siirtymisen. Yrittäjä Mika Ollonen ja yrityksen työntekijät siirtyvät Lounea palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen, Lounea Oy, veli-matti.viitanen@lounea.fi, 029 707 0275

Toimitusjohtaja, yrittäjä Rauno Kivelä, Polar Office Oy, rauno.kivela@polaroffice.fi, 040 8422 901

Yrittäjä Mika Ollonen, Polar Office Oy, mika.ollonen@polaroffice.fi, 040 8422 902