Koulutuspalvelu Lounealta
Koulutukset

Useat ohjelmistot tarjoavat valtavan määrän ominaisuuksia ja käyttötapoja, mutta käytössä niistä on vain murto-osa. Loppukäyttäjien koulutus on merkittävässä roolissa siinä, miten ohjelmistoja yrityksissä hyödynnetään. Asiantuntevalla ja käytännönläheisellä koulutuksella varmistetaan, että kaikki osaavat käyttää tarvittavia ohjelmistoja eikä aikaa tai rahaa mene hukkaan.

Meiltä saat käytännönläheisiä koulutuksia niin etänä kuin paikan päällä toteutettunakin mm. Office 365 yleiskoulutus, Teams, Outlook tehokäytössä, Excel, Word, Powerpoint, tietoturva. Koulutukset suunnittelemme aina yrityksen omien tarpeiden mukaan. 

 

Toimisto 365 koulutus

Tiesitkö, että Toimisto 365 -ohjelmistopaketissa on perinteisten toimisto-ohjelmien lisäksi useita muita sovelluksia, joilla tehostat työntekoasi? Ohjelmien käytöstä ei tule erillisiä kuluja, joten mikset hyödyntäisi yrityksessäsi myös niitä.

Esimerkiksi 3 tunnin koulutuksessa käydään läpi ohjelmistopaketin eri ohjelmat ja näytetään käytetyimpien ohjelmien perustoiminnot. Saat lukuisia käytännön vinkkejä oman työsi tehostamiseen.

 

Koulutuksen sisältö:

 • Office 365 ohjelmat lyhyesti (Office-ohjelmat, Sähköposti, Kalenteri, Onedrive for business, Sharepoint, Yammer, Delve, Planner, Sway, Bookings, Teams, PowerApps, Power Automate ja Power BI)
 • Onedrive for business peruskäyttö
 • Teams peruskäyttö
 • Sähköpostin ja kalenterin peruskäyttö
 • Sharepointin tiedostokirjastojen peruskäyttö
 • Office online-ohjelmistojen toiminta

 

Tutustu myös tekemiimme koulutusvideoihin, jotka ovat vapaasti katsottavissa Youtube-kanavallamme: Teams etätyössä ja Teams opetuskäytössä.

Tietoturvakoulutukset

Tietoturvan heikoin lenkki on edelleen usein ihminen. Tarjoamme yrityksille myös käytännönläheisiä tietoturvakoulutuksia

 

Kiinnostuitko koulutuspalveluistamme? Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä ja kerromme lisää.

 

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

 

Digitaalinen oppimisympäristö

Digitaalisen oppimisympäristön avulla siirrät koulutukset ja perehdytyksen helposti digiympäristöön. Samalla yrityksenne säästää koulutuskustannuksissa ja oppimisen seuranta ja tukeminen helpottuu. Ota Teams, Word, Excel, PowerPoint, Sharepoint ja muut tarvitsemasi ohjelmat haltuun. Opetusvideoiden avulla pääset nopeasti ammattimaiseen lopputulokseen.

Digitaalinen oppimisportaali

Tilaa maksuttomat demotunnukset ja testaa digitaalisen oppimisympäristön toiminnallisuuksia maksutta 30 päivän ajan.

Pääset testaamaan käytännössä muun muassa näitä toiminnallisuuksia:

 • Edistyneet hakutoiminnot ja tiedon etsiminen.
 • Videoiden katselun pause & play: voit palata videoon samasta kohtaa, mihin viimeksi jäit.
 • Analytiikka ja seurantatyökalut.
   

Täytä tietosi oheiselle lomakkeelle ja saat demotunnukset sähköpostiisi. Demotunnusten tilaaminen ei sido sinua mihinkään.

Demotunnukset ovat täysin maksuttomat ja käyttöoikeus päättyy automaattisesti 30 päivän ilmaisjakson jälkeen. Tilaamalla demotunnukset hyväksyt, että voimme olla yhteydessä sinuun sähköpostitse ja/tai puhelimitse.

Teams koulutusvideot

Teams koulutusvideot

Tarvitsetko apua Teamsin käyttöön? Katso tekemämme koulutusvideot mm. kokouksen järjestämisestä. 

Katso videot
Teams opetustyössä

Teams opetustyössä 

Tutustu koulutusvideoiltamme miten Teamsia voi hyödyntää opetustyössä. 

Katso videot