Koulutuspalvelu Lounealta
Koulutukset

Useat ohjelmistot tarjoavat valtavan määrän ominaisuuksia ja käyttötapoja, mutta käytössä niistä on vain murto-osa. Loppukäyttäjien koulutus on merkittävässä roolissa siinä, miten ohjelmistoja yrityksissä hyödynnetään. Asiantuntevalla ja käytännönläheisellä koulutuksella varmistetaan, että kaikki osaavat käyttää tarvittavia ohjelmistoja eikä aikaa tai rahaa mene hukkaan.

 

Toimisto 365 lähikoulutus

Tiesitkö, että Toimisto 365 -ohjelmistopaketissa on perinteisten toimisto-ohjelmien lisäksi useita muita sovelluksia, joilla tehostat työntekoasi? Ohjelmien käytöstä ei tule erillisiä kuluja, joten mikset hyödyntäisi yrityksessäsi myös niitä.

Tässä 3 tunnin lähikoulutuksessa käydään läpi ohjelmistopaketin eri ohjelmat ja näytetään käytetyimpien ohjelmien perustoiminnot. Saat lukuisia käytännön vinkkejä oman työsi tehostamiseen.

 

Koulutuksen sisältö:

  • Office 365 ohjelmat lyhyesti (Office-ohjelmat, Skype, Sähköposti, Kalenteri, Onedrive for business, Sharepoint, Yammer, Delve, Planner, Sway, Flow, Bookings, Teams, PowerApps ja Power BI)
  • Onedrive for business peruskäyttö
  • Skype peruskäyttö
  • Sähköpostin ja kalenterin peruskäyttö
  • Sharepointin tiedostokirjastojen peruskäyttö
  • Office online-ohjelmistojen toiminta

Opetus toteutetaan luentomaisesti, koulutuksessa ei käytetä tietokoneita.

 

Mikäli yrityksessä on hyvin spesifejä käyttötapoja tai muuta johon erityisesti kaivataan koulutusta, räätälöimme koulutukset tarpeen mukaan.

Tietoturvakoulutukset

Tietoturvan heikoin lenkki on edelleen usein ihminen. Tarjoamme yrityksille myös käytännönläheisiä tietoturvakoulutuksia

 

Kiinnostuitko koulutuspalveluistamme? Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä ja kerromme lisää.

 

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT