Koulutuspalvelu Lounealta
Koulutukset

Useat ohjelmistot tarjoavat valtavan määrän ominaisuuksia ja käyttötapoja, mutta käytössä niistä on vain murto-osa. Loppukäyttäjien koulutus on merkittävässä roolissa siinä, miten ohjelmistoja yrityksissä hyödynnetään. Asiantuntevalla ja käytännönläheisellä koulutuksella varmistetaan, että kaikki osaavat käyttää tarvittavia ohjelmistoja eikä aikaa tai rahaa mene hukkaan.

Meiltä saat käytännönläheisiä koulutuksia niin etänä kuin paikan päällä toteutettunakin mm. Office 365 yleiskoulutus, Teams, Outlook tehokäytössä, Excel, Word, Powerpoint, tietoturva. Koulutukset suunnittelemme aina yrityksen omien tarpeiden mukaan. 

 

Toimisto 365 lähikoulutus

Tiesitkö, että Toimisto 365 -ohjelmistopaketissa on perinteisten toimisto-ohjelmien lisäksi useita muita sovelluksia, joilla tehostat työntekoasi? Ohjelmien käytöstä ei tule erillisiä kuluja, joten mikset hyödyntäisi yrityksessäsi myös niitä.

Tässä 3 tunnin lähikoulutuksessa käydään läpi ohjelmistopaketin eri ohjelmat ja näytetään käytetyimpien ohjelmien perustoiminnot. Saat lukuisia käytännön vinkkejä oman työsi tehostamiseen.

 

Koulutuksen sisältö:

  • Office 365 ohjelmat lyhyesti (Office-ohjelmat, Sähköposti, Kalenteri, Onedrive for business, Sharepoint, Yammer, Delve, Planner, Sway, Flow, Bookings, Teams, PowerApps ja Power BI)
  • Onedrive for business peruskäyttö
  • Teams peruskäyttö
  • Sähköpostin ja kalenterin peruskäyttö
  • Sharepointin tiedostokirjastojen peruskäyttö
  • Office online-ohjelmistojen toiminta

Opetus toteutetaan luentomaisesti, koulutuksessa ei käytetä tietokoneita.

 

Mikäli yrityksessä on hyvin spesifejä käyttötapoja tai muuta johon erityisesti kaivataan koulutusta, räätälöimme koulutukset tarpeen mukaan.

Tutustu myös tekemiimme koulutusvideoihin, jotka ovat vapaasti katsottavissa Youtube-kanavallamme: Teams etätyössä ja Teams opetuskäytössä.

Tietoturvakoulutukset

Tietoturvan heikoin lenkki on edelleen usein ihminen. Tarjoamme yrityksille myös käytännönläheisiä tietoturvakoulutuksia

 

Kiinnostuitko koulutuspalveluistamme? Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä ja kerromme lisää.

 

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

 

Teams koulutusvideot

Teams koulutusvideot

Tarvitsetko apua Teamsin käyttöön? Katso tekemämme koulutusvideot mm. kokouksen järjestämisestä. 

Katso videot
Teams opetustyössä

Teams opetustyössä 

Tutustu koulutusvideoiltamme miten Teamsia voi hyödyntää opetustyössä. 

Katso videot