Lounealta Visman toiminnanohjausjärjestelmät
Tehokasta toiminnanohjausta

Toiminnan ohjausjärjestelmä eli ERP yhdistää liiketoiminnan, johtamisen ja työntekijät samaan järjestelmään. Tämä säästää huomattavasti aikaa manuaalisesta työstä ja antaa läpinäkyvämmät tiedot yrityksesi toiminnasta. Nykyaikaiset toiminnanohjausjärjestelmät toimivat pilvipalveluna, jolloin käyttöönotto on vaivatonta ja suuria investointeja ei tarvita.

Digitaalinen tiedonkulku, automatisoidut prosessit ja joustava pilviyhteistyö ovat nykypäivän tehokkaan työn edellytyksiä. Hanki kokonaisratkaisu, joka yhdistää kaikki yrityksesi tarpeet. Hyvä toiminnanohjausjärjestelmä mm. yksinkertaistaa johtamista, automatisoi rutiineja ja vähentää päällekkäistä työtä.  Se nostaa yrityksesi toimintakyvyn uudelle tasolle ja digitalisoi toimintaasi.

Olemme Visman Gold Certified Partner ja tarjoamme toiminnanohjaukseen Visma Nova ja Visma.net –tuotteita. Visman toiminnanohjausjärjestelmiä on käytössä kymmenissä tuhansissa suomalaisissa yrityksissä.

Kiinnostuitko? Tilaa Visman opas ERP- järjestelmän vaihtajalle

 

TILAA OPAS

 

 

 

Visma Nova toiminnanohjausjärjestelmä

Visma Nova

Visma Nova on suosittu toiminnanohjausjärjestelmä, joka on käytössä tuhansissa yrityksissä kautta Suomen. Se pitää sisällään mm. tuotannonohjauksen, taloushallinnon, materiaalihallinnon, henkilöstöhallinnon ja keikkatyönohjauksen. Sopii myös työmaalle ja urakointiin. Sähköiset yhteydet mahdollistavat sähköisten aineistojen tehokkaan käsittelyn. Asiakkaat kuvailevat Visma Novaa sanoilla helppokäyttöinen, varma, looginen ja monipuolinen.

Visma.net

Visma.net on aito pilviratkaisu ja askel modernimpaan toiminnanohjaukseen. Visma.net ei ole vain täysin uudenlainen ja pilveen kehitetty toiminnanohjausohjelmisto (ERP) - se on koko yrityksen uusi tapa työskennellä ja johdon paras tietolähde yrityksen tilasta, toiminnoista ja tulevaisuudesta.

Visma.net säästää aikaasi, sillä se automatisoi yrityksesi jokapäiväistä toimintaa. Voit käyttää aikasi toiminnan kehittämiseen. Aitona pilvipalveluna se vähentää yrityksesi kuluja, ei enää omia palvelimia ja ohjelmistoja päivitettävänä tai ylläpidettävä. Kuukausimaksullinen toiminnanohjausjärjestelmä on helppo budjetoida ja se skaalautuu joustavasti muuttuviin tarpeisiisi.

Visma.netissä kirjanpito, reskontrat, raportointi ja monet muut toiminnot on pitkälle automatisoitu. Voit myös itse luoda automatisoituja työnkulkuja, esimerkiksi ajastamalla pankin tiliotteiden tuonnit ja asettamalla laskujen kierrätyssäännöt. Poikkeamien hallinnan avulla tiedät heti kun jokin asia vaatii toimenpiteitäsi.

Lounea Visma.net toiminnanohjaus

Visma Gold Certified Partner

Lounea on Visma Gold Certified Partner ja palkittiin vuonna 2017 Visman partnereista suurimmalla myynnillä ja parhaimmalla kokonaistuloksella. Olemme panostaneet ja perehtyneet Visman tuotteisiin ja meiltä saat kokonaispaketin kartoituksesta aina käyttökoulutukseen asti.  Taustamme ICT toimijana mahdollistaa asiakkaan liiketoiminnan kokonaisvaltaisen kehittämisen.

Jätä yhteystietosi niin tulemme mielellämme esittelemään palveluitamme juuri sinulle!

 

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Kalle Blomqvist
Kalle Blomqvist
Myyntipäällikkö
Puhelinnumero
029 7070 134
Sähköposti
kalle.blomqvist@lounea.fi
Jukka Pasanen
Jukka Pasanen
Myyntipäällikkö
Puhelinnumero
029 7070 143
Sähköposti
jukka.pasanen@lounea.fi