Bob & Max
Sisältöjä kaapeli-TV:lle

Kaapeli-TV:n ääressä voit nauttia häiriöttömästä kuvanlaadusta. Se poistaa sinulta myös antennihuolet kokonaan, kaapeli-TV:n kk-maksu(* kattaa kaiken teknisen ylläpidon. 

Kaapeli-TV:n peruskanavat ovat maksuttomia, etkä tarvitse niiden katseluun TV-korttia. Peruskanavien lisäsi voit hankkia lisää katsottavaa monipuolisesta kanavapakettitarjonnasta. Katseluun tarvitset vain television tai kaapeliverkossa toimivan digiboksin ja TV-kortin. 

Mikäli kotisi ei vielä kuulu kaapeli-TV-verkkoon, pyydä meiltä tarjous. Se kannattaa!

 


OTA YHTEYTTÄ  

 

(* Kk-maksu riippuu kiinteistöstä ja sopimuksesta, lisätietoa Asiakaspalvelusta 

pojat ja kaukosäädin

PERUS-
KANAVAT

Ilmaiset peruskanavat näkyvät kaikille kaapeliverkon asiakkaille, ilman TV-korttia.

Lue lisää
TV kortti

TV-KORTTI JA 
KORTINLUKIJA

TV-kortti on avaimesi parempaan televisioon ! Voit tarvita myös kortinlukijan, mutta millaisen ? 

Lue lisää
Fight sports

KAAPELI-TV
BONUSKANAVA

Tammikuussa Fight Sports HD tarjoaa kamppailulajeja 24/7. Mikä on seuraava matsi jonka katsot?

Lue lisää
TV ja poika

KANAVANUMEROT 

Kanavanumerointiin tuli muutoksia 29.10.2019. Löydät nyt suosikkikanavasi entistä helpommin!

Lue lisää

Asutko kaapeli-TV -taloudessa? Tutustu laajaan kanavapakettivalikoimaan  ja löydä sinulle sopivin sisältö.

Ulkomailta alkunsa saava ohjelmisto voi sisältää lapsen kehitykselle haitallisia kuvaohjelmia ja ohjelmistoon sisältyviä ohjelmia ei ole luokiteltu ja merkitty Suomen lainsäädännön mukaisesti.
Valitse sisältöjä
Discovery Shark Week
Discovery

Luonto-ohjelmia ja  tiededokumentteja, rikostutkintaa ja autojen rakentelua, salakuljetusta, työskentelyä ääriolosuhteissa ja paljon muuta. Discovery esittää laajasti toimintaa ympäri maailman, tavalla joka kiehtoo ja viihdyttää monipuolisesti. 

9,95 €/kk
Viasat Kulta
Viasat Kulta (sis. Viaplay)

Viasat Kulta täyttää koko perheen toiveet. Penkkiurheilijoille on tarjolla huimasti urheilua. Jääkiekon huippuliigat NHL- ja KHL-liiga. Jalkapallon euroliigat sekä turnaukset: UEFA Nations League, Englannin Valioliiga, Englannin FA Cup sekä Saksan Cup. Kanava tarjoaa myös golfin pääkilpailut, koripallon Euroliiga, amerikkalaisen jalkapallon NFL, moottoriurheilua ja nyrkkeilyä.
Viihteen ystäviä hemmotellaan uutuuselokuvia pursuvilla elokuvakanavilla, palkittuja dokumentteja esittävillä Viasatin dokumenttikanavilla sekä suosittuja Disneyn lastenkanavia eri-ikäisille lapsille.


Sisältää Viaplay-suoratoiston täyskattauksen samaan hintaan. 

 

39,95 €/kk
C More Total Dirigenten
C More Total

Suomalaisten suosikkiurheilut ympäri vuoden: Formulat, jalkapallon Mestarien liiga ja Espanjan La Liga, jääkiekon CHL ja MM-kisat, yleisurheilun Timanttiliiga, golfin PGA Tour,  tenniksen ATP 1000 -turnaukset sekä ravit suorina lähetyksinä. Äänessä lajien parhaat asiantuntijat ja sinivalkoiset äänet. C More Total tarjoaa myös laajasti leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta. Katso koukuttavia draamasarjoja ja hulvattomia komedioita. Sokerina pohjalla C Moren alkuperäissarjat ja kotimaiset suosikit sekä laaja valikoima uutuuselokuvia koko perheelle. Mukana myös C More Juniori, perheen pienempien suosikki.

6 ja 12kk määräaikaiset tilaukset sisältävät samaan hintaan C More suoratoiston kaikkilla sisällöillä. Kysy päivän tarjous: asiakaspalvelu@lounea.fi tai 0800-30 300. 
 

34,95 €/kk
Eurosport syöksylasku
M-paketti

Viihdettä koko perheelle: Runsaasti urheilua, laadukkaita dokumentteja ja luonto-ohjelmia BBC:ltä ja Discoveryltä sekä Disneyn hauskat lastenkanavat. Matkusta maailmalla, seuraa uutisia ja naura kippurassa kunnon komedialle. M-paketti tuo sinulle aina jotain katsottavaa.

19,95 €/kk
Viasat Urheilu
Viasat Urheilu (sis. Viaplay)

Viasat Urheilu sisältää kaikki maailman kovimmat liigat, jalkapallossa ja jääkiekossa. Huippujalkapalloa Euroopasta: Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Belgian 1. divisioona A ja Skotlannin Valioliiga sekä lisäksi UEFA Nations League. Maailman kovimmat jääkiekkosarjat: NHL- ja KHL-liiga. Seuraa Jokereiden kaikki ottelut ja näe kauden aikana yli 1200 NHL-matsia aina Stanley Cupin finaaliin saakka. Mukana myös golfin pääkilpailut, koripallon Euroliiga, amerikkalaisen jalkapallon NFL, moottoriurheilua sekä nyrkkeilyä


Sisältää Viaplayn urheilusisällöt samalla hinnalla.

34,95 €/kk
Viasat Viihde
Viasat Viihde (sis. Viaplay)

Viasat Viihde on hyvä valinta sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää 5 eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joilta näet 4-5 ensi-ilta elokuvaa viikossa. Sisältää myös laadukkaat ja palkitut dokumentit sekä Disneyn lastenkanavat eri-ikäisille lapsille.

Sisältää Viaplayn vastaavat sisällöt samaan hintaan.

19,95 €/kk
Viasat Jääkiekko
Viasat Jääkiekko (sis. Viaplay)

Maailman parhaat jääkiekkoliigat nyt samassa paketissa! Näe jokainen NHL -ottelu Stanley Cupin finaaliin asti, kaikki Jokereiden ottelut, sekä muut valikoidut KHL:n huippukohtaamiset. Lisäksi Viasat Jääkiekko näyttää jääkiekon huipputurnauksen: World Cupin. Seuraa Leijonien taival ensimmäisestä harjoitteluottelusta viimeiseen finaaliin saakka. Tämä paketti on todellisen jääkiekkofanin unelma!

Sisältää Viaplayn jääkiekkosisällöt samaan hintaan.

29,95 €/kk
Viasat Jalkapalllo
Viasat Jalkapallo (sis. Viaplay)

Viasat Jalkapallo on futiksen ystävien ykköspaketti, joka esittää Euroopan maiden pääsarjoja: Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, Belgian 1. divisioona A ja Skotlannin Valioliiga sekä lisäksi UEFA Nations League. Kiinnostavimmista otteluista myös ennakkostudiot. Kanavapaketissa kaksi täysin jalkapalloon keskittynyttä kanavaa. Näiden lisäksi pakettiin sisältyy Viasat Urheilu HD -kanava, joka tarjoaa myös muuta urheilua: amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga sekä moottoriurheilua sekä nyrkkeilyä.

Sisältää Viaplayn futissisällöt samaan hintaan.

29,95 €/kk
Viasat Golf
Viasat Golf (sis. Viaplay)

Näe yksinoikeudella European Tour, major-turnaukset US Open, The Open/British Open ja PGA Championship, sekä Euroopan ja Yhdysvaltojen välinen joukkueturnaus Ryder Cup! Lisäksi LPGA Tourin parhaat palat sekä makasiiniohjelmia.

Sisältää Viaplayn golf-sisällöt samaan hintaan.

19,95 €/kk
C More Sport UEFA Champions
C More Sport

Formulat, jalkapallon Mestarien liiga, Espanjan La Liga, jääkiekon CHL ja MM-kisat, yleisurheilun Timanttiliiga, golfin PGA Tour, kaikki tenniksen ATP 1000 -turnaukset sekä ravit suorina lähetyksinä. Tällä penkkiurheilijan superpaketilla nautit maailman kiinnostavimmista urheilusarjoista ympäri vuoden. Äänessä ovat eri lajien parhaat asiantuntijat ja sinivalkoiset äänet.

6 ja 12kk määräaikaiset tilaukset sisältävät samaan hintaan C More suoratoiston urheilusisällöillä. Kysy päivän tarjous: asiakaspalvelu@lounea.fi tai 0800-30 300. 
 

29,95 €/kk
C More Shape of Water
C More

C More tarjoaa runsaan kattauksen leffoja ja sarjoja Hollywoodista, Pohjoismaista ja Suomesta. Katso koukuttavia draamasarjoja ja hulvattomia komedioita. Sisältökattauksen kruunaavat C Moren alkuperäissarjat – myös kotimaiset suosikit sekä laaja valikoima uutuuselokuvia koko perheelle. C More Juniori on perheen pienempien suosikki.

9,95 €/kk
ravit
Toto TV

Hevosurheilun harrastajien oma paketti! Kuusi kanavaa jotka esittävät yli 500 suoraa lähtöä vuodessa. Arkipäivän iltaravien lisäksi kahdet ravit lauantaisin ja sunnuntaisin. Lisäksi kansainvälisiä huippuraveja.

18,00 €/kk
tennis eurosport
MIX 8

Katso juuri mitä haluat. Mix-paketin laajasta valikoimasta voit poimia juuri sinua kulloinkin kiinnostavat sisällöt. Tilatessasi saat tunnukset Omahallintaan, jossa voit vaihtaa valintaasi vaikka joka kuukausi. Valikoimassa on sisältöä joka kiehtoo vauvasta vaariin: Urheilua,elokuvia, dokumentteja ja realityä, lastenohjelmia, uutisia, kielikanavia ja paljon muuta. Voit valita 8 kanavaa kerrallaan oman Mixiisi. 

15,95 €/kk
Deadliest catch
MIX 5

Katso juuri mitä haluat. Mix-paketin laajasta valikoimasta voit poimia juuri sinua kulloinkin kiinnostavat sisällöt. Tilatessasi saat tunnukset Omahallintaan, jossa voit vaihtaa valintaasi vaikka joka kuukausi. Valikoimassa on sisältöä joka kiehtoo vauvasta vaariin: Urheilua,elokuvia, dokumentteja ja realityä, lastenohjelmia, uutisia, kielikanavia ja paljon muuta. Voit valita 5 kanavaa kerrallaan oman Mixiisi. 

9,95 €/kk
leopardi puussa
MIX 3

Katso juuri mitä haluat. Mix-paketin laajasta valikoimasta voit poimia juuri sinua kulloinkin kiinnostavat sisällöt. Tilatessasi saat tunnukset Omahallintaan, jossa voit vaihtaa valintaasi vaikka joka kuukausi. Valikoimassa on sisältöä joka kiehtoo vauvasta vaariin: Urheilua,elokuvia, dokumentteja ja realityä, lastenohjelmia, uutisia, kielikanavia ja paljon muuta. Voit valita 3 kanavaa kerrallaan oman Mixiisi. 

6,95 €/kk
NRK ohjemaa
Pohjoismaiset

Tuulahdus Skandinaviasta. Norjan ja Tanskan yleisradioyhtiöiden kanavat lähettävä laadukkaita ja mielenkiintoisia ohjelmia laidasta laitaan: Urheilua, sarjoja, elokuvia, dokumentteja, ajankohtaisohjelmia ja lastenohjelmia.

6,95 €/kk
SVTn juontajat
Ruotsi

Ajankohtaisohjelmia ja laadukasta viihdettä Ruotsista! Svenska-kanavapaketti tarjoaa laadukkaita ohjelmia suoraan länsinaapurista, teräväpiirtona. Ruotsin yleisradioyhtiön kanavat SVT 1, SVT2 ja SVT24/Barnkanalen johdattavat sinut ajankohtaisohjelmien, lastenohjelmien ja urheilun pariin. Viihdettä, sarjoja, elokuvia ja lisää urheilua tarjoavat Ruotsin katsotuimmat kanavat TV3 ja TV4. Katso myös TV6 ja Kunskapskanalen ja aloita kielikylpy jo tänään!

11,95 €/kk
masked singer
Saksa

10 saksankielistä kanavaa jotka kattavat monipuolisella sisällöllään kaiken mitä voit toivoa. Sarjoja, urheilua, elokuvia, uutisia ja ajankohtaisohjelmia…alle sind da!

11,95 €/kk
Venäläiset koomikot
Venäjä

Suosituimmat venäjänkieliset kanavat yhdessä paketissa. Laajasti viihdettä ja TV-sarjoja, uutisia ja ajankohtaisohjelmia.

8,95 €/kk
France
Ranska

Bonjour! Ranskankielisen maailman suosituimmat kanavat yhdessä paketissa. Uutisia, ajankohtaisohjelmia, elokuvia ja kulttuuria. 

6,95 €/kk
Montalbano ja Vigatan poliisit
Italia

Rai-kanavat tarjoavat Italian yleisradioyhtiön monipuolisia ohjelmia: Uutisia ja ajankohtaisohjelmia, urheilua, iskelmää, viihdettä ja reality-sarjoja. Rai3 on keskittynyt kulttuuriin ja alueiden paikallisohjelmiin. Avanti!

6,95 €/kk
Ancient Aliens
Historia

Salaliitto vai alienit? Totta vai tarua? Vuoden diili vai täysi huti? Tarinannälkäisen katsojan paketti, jonka kaksi kanavaa tuovat ruutuusi toden ja uskomukset, faktat ja fiktiot.

6,95 €/kk
Kilpapyöräilijät
Urheilu

Urheilu– kanavapaketti tuo laajan valikoiman eri urheilulajeja katsottavaksesi. Hyytävää jännitystä hiihtolajien parissa, pyöräilyä jalat hapoilla, tarkkuutta vaativaa snookeria, purjehdusta, extreme-urheilua, laajasti moottoriurheilua eri sarjoista ja paljon muuta.

9,95 €/kk
CNBC Stock draft
Uutiset

Uutiset läheltä ja kaukaa, aina ajan tasalla. Maailman suuret tapahtumat, talouden viimeisimmät muutokset ja alueellisia erikoislähetyksiä. Uutiset-paketilla tiedät missä mennään.

4,95 €/kk
Fashion
Muoti

Muoti-paketti on aina in! Fashion TV:n kaksi kanavaa tuovat kotiisi muodin, trendien ja kauneuden maailman. Koe uusimmat lifestylet, mallit, huippumuoti ja kuumimmat tapahtumat.

4,95 €/kk
TVE Francon aikaan
Espanja

¡Hola! Tällä kolmen kanavan paketilla pysyt mukana espanjankielisen maailman menossa. Uutisia ja draamaa, paikallisia tapahtumia, urheilua ja politiikkaa.

6,95 €/kk
Animal Planet Snow Leopard
L-paketti

Toiveiden täyttymys, todella laaja viihdepaukku: Laaja urheilutarjonta käsittää jalkapallon, yleisurheilun ja pallolajien lisäksi myös pyöräilyä, snookeria, talviurheilua, extreme-lajeja, veneilyä ja paljon muuta. Laadukkaat BBC:n dokumentit ja luonto-ohjelmat, kiehtovimmat reality-ohjelmat ja paljon lastenkanavia kaiken ikäisille tenaville. Vietä reipasta ulkoilmaelämää, kokkaa herkkuja, matkaile kiehtovissa kohteissa - kaikkea tätä ja paljon muuta tarjoaa L-kanavapaketti. 

24,95 €/kk
Discovery classic cars
S-paketti

Starttipaketti laadukkaisiin sisältöihin: Urheilua, seikkailua, uutisia ja reality-sarjoja.

7,95 €/kk