5 syytä hankkia Elinkaaripalvelu

Lounea Elinkaaripalvelut

 

PC- ja mobiililaitteiden hankinta ja siihen liittyvät prosessit ovat aiheuttaneet päänvaivaa yrityksissä aina. IT-osastoilla pohditaan, miten työvälineet saadaan tilattua helposti ja edullisesti toimintavalmiina käyttäjän pöydälle ja toisaalta miten niistä päästään vaivattomasti ja tietoturvallisesti eroon, kun ne ovat tiensä päässä. Käytönaikainen tuki ja ylläpito sekä huolto- ja varalaitekuviot pitää myös miettiä kuntoon. Toivottoman paljon aikaa ja rahaa kuluu organisaation eri tahoilla näiden asioiden parissa painiessa.

Lounean Elinkaaripalvelut ratkaisevat yhdellä kertaa monta ongelmaa ja tarjoavat asiakkaillemme sujuvan ja kustannustehokkaan tavan kehittää omaa IT-laiteinfraansa ja siihen liittyviä prosesseja.  Lue 5 syytä, miksi yrityksesi kannattaa hankkia Elinkaaripalvelu:

1. Kustannussäästöt

Kustannussäästöjä syntyy laitteiden hankinta- ja hallintaprosesseja tehostamalla ja yksinkertaistamalla sekä tekemällä laiteympäristöstä selkeä ja tarvittaessa automatisoitu kokonaisuus. Suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä prosessin laitteen hankinnasta sen kierrätykseen asti ja mietimme siihen liittyvät toimintamallit läpi linjan. Asiakas voi tämän jälkeen valita, hallinnoiko laiteympäristöään itse vai antaako ylläpidon Lounean asiantuntijoiden käsiin.

2. Työtyytyväisyys lisääntyy

Kun toimintamalli suunnitellaan hyvin, henkilöstön työtyytyväisyys lisääntyy, koska työvälineiden käyttöönottoon ja käyttöön liittyviin asioihin ei tarvitse uhrata yhtään ylimääräistä aikaa.Elinkaaren hallinnan avulla saadaan tarkkaa tietoa siitä, milloin laitteet pitää uusia. Yrityksen laitekanta säilyy modernina ja palvelut ajan tasalla.

3. Tietoturva ja tietosuoja pysyvät kunnossa

Laitteiden tietoturva ja tietosuoja lisääntyvät, kun kaikki noudattavat samoja sovittuja prosesseja. EU:n laatima uusi tietosuoja-asetus sekä digitalisaation lisääntymisen myötä uhkaavat tietomurrot ovat asettaneet yritykset aivan uusien haasteiden eteen. Elinkaaripalvelun avulla tähän taistoon saadaan työkalut yrityksen käytössä olevien laitteiden suojaamiseksi.

4. Toiminta tehostuu

Yrityksen toiminta saadaan tehokkaammaksi, sillä hyvin mietittynä prosessin automaatiotaso saadaan maksimoitua yrityksen tarpeita vastaavalle tasolle. Laitteiden elinkaarenaikaiseen ”sähläämiseen” käytetty aika ja resurssi voidaan ohjata muualle, tuottavampaan työhön, jolloin yritys voi keskittyä oman liiketoimintansa pyörittämiseen kustannustehokkaasti ja kannattavasti.

5. Kustannukset ennakoitavissa

Yrityksellä on aina ajantasainen tilannekuva laitekannasta ja niissä käytettävistä palveluista. IT-budjetti voidaan suunnitella entistä yksityiskohtaisemmin, koska kiinteällä kuukausiveloitteisella palvelumallilla kustannukset ovat ennakoitavissa hyvin tarkasti.

Anna jatkossa elinkaaripalveluiden huolehtia yrityksesi laitekannan ajanmukaisuudesta. Ota yhteyttä yritysmyyntimme niin suunnitellaan juuri sinun yrityksellesi sopiva palvelu!

Jaa artikkeli:
Tagit:
Yrityspalvelut
Elinkaaripalvelut