10 gigan nopeudella pelit latautuvat nopeasti - Niklas testaa Lounean yhteyttä

Lounean 10G -kokeiluasiakas Niklas pelaa verkkopelejä

Lounea lanseerasi toukokuussa ensimmäisenä Suomessa 10 gigan eli 10 000 megan internetyhteyden kuluttaja-asiakkaille. 10G:n yhteydet tuotiin aluksi pienemmälle asiakasryhmälle, jotta yhteyksistä voidaan kerätä kenttäkokemusta ennen laajempaa käyttöä. Yksi testiryhmäläisistä on salolainen lukiolainen Niklas Sahakangas.

-Meillä oli käytössä aikaisemmin 1G:n nopeus. Sekin oli nopea, mutta kyllä eroa on nyt kuin yöllä ja päivällä. Pelaan FPS-pelejä, joista suurin osa on verkon yli pelattavia ja nopealle lataukselle on tarvetta. Eron entiseen huomaankin juuri parhaiten pelatessa. Pelit ja päivitykset latautuvat huomattavasti aikaisempaa nopeammin –eikä pelit lagaa, toteaa Sahakangas.

 

Lukiossa opiskeleva Niklas kertoo, että nopeasta netistä on ollut hyötyä myös kouluhommissa.

-Päällimmäisenä fiiliksenä on tyytyväisyys 10G:hen sekä se, että alemmalla nopeudella ei enää pärjää nyt kun on päässyt vauhdin makuun.

 

Niklas testasi pyynnöstämme yhteyttänsä muutamalla nopeustestillä ja tulokset vakuuttavat:
 

 

Lounean yhteydet ovat symmetrisiä

Toimme lokakuussa asiakkaidemme saataville symmetriset yhteydet. Muutos tehtiin lähes kaikkiin 100M ja sitä suurempiin nopeuksiin automaattisesti. Joulukuun alussa myyntiin tuleva 10 gigan yhteys on luonnollisesti myös symmetrinen. 

 

Jaa artikkeli:
Tagit:
10g
valokuitu