Hyppää pääsisältöön
Front page
Lounea Valokuitu pari-ja omakotitaloille

Pari- ja omakotitaloille

Valitsemalla kotimaisen Lounea Valokuidun saat kaiken mitä tarvitset valonnopeaan kotinettiin

Lounea Valokuitu on laadukas ja pitkäikäinen valinta kodin nettiyhteydeksi. Se toimii aina luvatulla huippunopeudella. Tänään ja vielä vuosikymmenienkin kuluttua. 

Hankkimalla valokuituyhteyden ja laajakaistan samalta toimijalta saat edullisen kokonaishinnan ja huolettoman asiakassuhteen - kotimainen asiakastukemme palvelee sinua 24/7.

Lounea Valokuituliittymä

Toimitamme Lounea Valokuidun kotiisi ”avaimet käteen” –periaatteella. Toimitus sisältää valokuituliittymän urakoinnin tontille, kytkennän, asennuksen ja käyttöönoton. Valokuituliittymän toimitusaika vaihtelee alueittain parista viikosta kuukausiin.

Lounea Valokuidulla on tulevaisuustakuu – se kestää vuosikymmeniä ja aina luvatulla huippunopeudella. Nopeuden nostaminen tarpeiden kasvaessa onnistuu helposti ja nopeasti.

Olemme rakentaneet valokuituliittymän jo yli 160 000 suomalaiseen kotiin ja asiakkaamme ovat poikkeuksellisen tyytyväisiä urakointi- ja asennustyömme laatuun (NPS 90).

Tarkista valokuituliittymän saatavuus ja alueesi ajankohtaiset kampanjahinnat.

Lounea Laajakaista valitsemallasi nopeudella

Valitse valokuituliittymäsi laajakaistaksi nopeus, joka vastaa tarpeisiisi tänään. Tarpeiden kasvaessa voit nostaa nopeutta helposti OmaLouneassaKotinetistäsi ei lopu teho kesken nyt eikä tulevaisuudessa.

Lounea Valokuitu 250/250M

Näppärä ja tehokas netti peruskäyttöön. Luet uutiset, surffailet ja asioit, teet etätöitä sekä pelaat ja katsot viihdesisältöjä HD-laadulla.

Lounea Valokuitu 1000/1000M

Huippunopea netti koko perheen tehokäyttöön. Käytät monipuolisesti nettiä samanaikaisesti lukuisilla laitteilla. 

Lounea Valokuitu 10000/10000M

Nettiyhteyksien lyömätön ykkönen! Nopein mahdollinen yhteys nyt saatavilla. Tästä ei teho lopu kesken! 

Nostat nopeutta 1000M asti kätevästi OmaLounea -palvelussa. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia, luot ne helposti tunnistautumalla pankkitunnuksillasi. 10 000M nopeuden voit tilata nykyiseen liittymääsi täältä.

Lisäpalvelut ja -laitteet

Lounealta rajattomasti viihdettä, turvaa ja sujuvuutta.

TV-ja viihde

TV-ja viihdesisällöt

Tarjoamme monipuoliset TV-ja viihdesisällöt. Valittavanasi on mm. suosittu Lounea Kaapeli TV (peruskanavat ja kattava kanavapakettitarjonta), Maxivision sekä Elisa Viihde. 

WiFi Mesh

Kodin WiFi-laitteet

Kodin sisäverkko kuntoona! Vaikka nettiyhteytesi olisikin hyvä, saattaa kotisi langaton WiFi-verkko toimia huonosti eri puolilla asuntoasi. Wifi Mesh -reitittimien avulla laajennat langattoman verkon kattamaan isommankin asunnon eli varmistat, että nettisi toimii laadukkaasti ja huippunopeudella jokaisessa huoneessa.

Lounea tietoturva

Tietoturvaratkaisut

Kodeissamme on nykyään useita laitteita, jotka ovat yhteydessä tavalla tai toisella nettiin. Matkapuhelinten, tablettien ja tietokoneiden lisäksi useilla on jo kodeissaan äly-tv:t, valvontakamerat tai jokin älykodinkone. Samanaikaisesti laitteisiin kohdistuu enemmän tietoturvauhkia kuin koskaan. Tarjoamme erilaisia tietoturvapalveluita kodin laitteiden turvaamiseksi.

OmaLounea asiakkaille

OmaLounea

Onko käytössäsi jo Lounea Valokuitu? Nosta nettisi nopeutta tai tilaa kätevästi lisäpalveluita ja -laitteita OmaLouneassa.

Lounea Valokuitu uusille asiakkaille

Kotimainen Lounea Valokuitu kotiin

Tilaa kotiisi Lounea Valokuitu. Valokuituverkkomme yltää jo yli 160 000 kotiin ja tavoittaa arviolta yli 400 000 suomalaista. Kurkkaa alueemme.

Lounea Vuores

Kumppaniverkot

Tarjoamme Lounea Laajakaistapalvelun sekä muita palveluita myös kumppaniverkostoissamme. Laajakaistapalvelumme on tilattavissa Vuoreksen, Avoimen Kuidun ja Valokuitusen verkoissa.

Lounea asiakaspalvelu

Ota yhteyttä

Täältä löydät mm. asiakaspalvelumme ja myyntimme yhteystiedot. Asiakastukemme palvelee 24/7.