Hyppää pääsisältöön
Front page
Lounea Vuores

Vuores - tervetuloa Lounean asiakkaaksi

Lounea on Vuores Palvelu Oy:n palveluntarjoaja ja toimittaa alueen yli 3700 laajakaistaliittymää ja kaapeli-tv -palvelut

Lounea Palvelut Oy on Vuoreksen kaupunginosan palveluyhtiö, Vuores Palvelu Oy:n alueverkon palveluntarjoaja. Lounea tarjoaa vuoreslaisille laajakaista- ja kaapeli-tv -palvelut.

Tutustu käyttöönotto-oppaaseen

Ota huippunopea netti käyttöösi tai nosta nopeutta

Lounean Valokuitu on vain parin klikkauksen päässä! Saadaksesi netin käyttöösi taloyhtiöasunnossa, tulee sinun rekisteröidä liittymäsi OmaLouneassa tai asiakaspalvelumme kautta.

Näillä vinkeillä rekisteröit taloyhtiölaajakaistan OmaLouneassa

Lue ohjeet suomeksi  |  Read instructions in English

 

Vuores-verkkoon liittyneille kiinteistöille tulee automaattisesti 100/100M -yhteys. Jos haluat yhteyteesi lisää vauhtia, niin voit tilata nettiisi lisää nopeutta helposti OmaLounea-palvelussa. Lisänopeuksien hinnat löydät alta.

Lounea Valokuitu 250/250M

Näppärä ja tehokas netti peruskäyttöön. Luet uutiset, surffailet ja asioit, teet etätöitä sekä pelaat ja katsot viihdesisältöjä HD-laadulla.

9.90 €/kk
Ei määräaikaa. 12 kk hintatatakuu.

Lounea Valokuitu 500/500M

Vauhdikas yhteys koko perheen aktiivikäyttöön. Vietät aikaa netissä, teet etätöitä, pelaat verkkopelejä ja katsot viihdesisältöjä, jopa 4K-laadulla. 

19.90 €/kk
Ei määräaikaa. 12 kk hintatatakuu.

Lounea Valokuitu 1000/1000M

Huippunopea netti koko perheen tehokäyttöön, kaikille laitteille. Käytät monipuolisesti nettiä samanaikaisesti lukuisilla laitteilla. Tästä ei teho lopu kesken! 

29.90 €/kk
Ei määräaikaa. 12 kk hintatatakuu.

Lisätietoja

TP Link Deco M4

Laadukas sisäverkko kotiin

Tarjoamme sinulle parhaimmat ratkaisut kodin tietoliikenteen hoitamiseksi alennettuun hintaan! Pieni ja tyylikäs langaton reititin muodostaa kotiisi kattavan WiFi –verkon. 

Aktivoimalla perusnopeuden tai ostamalla lisänopeuden, saat TP-Link Deco M4 -reitittimen tarjoushintaan: TP-Link Deco M4 -reititin 70 € / kpl

Lounea asiakaspalvelu

Langaton verkko toimii huonosti?

Eikö nettiyhteytesi toimi toivotulla tavalla? Olemme keränneet yhteen vinkkejä ja ohjeita, joista on toivottavasti apua kotisi langattoman mahdollisiin ongelmatilanteisiin.

Lounea Vuores TV

Kaapeli-TV Vuoreksessa

Nettiyhteyksien lisäksi Lounea tarjoaa Vuoreksessa myös kaapeli-TV:n. Tutustu kanaviin ja kanavapakettivalikoimaan.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme mm. tilauksiin, palvelumuutoksiin, osoitteenmuutoksiin, laskukyselyihin, maksuaikamuutoksiin ja yhteystietoihin liittyvissä asioissa.

Usein kysytyt kysymykset

Yleinen

Mikä yritys on Lounea?

Olemme Suomen 4. suurin teleoperaattori. Tarjoamme parasta paikallista palvelua ja olemme toimialueellamme aidosti ja vastuullisesti läsnä ja osa paikallisyhteisöjä. Tuomme luotettavat ja nopeat tietoliikenneyhteydet ja datan siirron varmistavan valokuituverkkomme yhä uusille alueille. Olemme myös vahva ICT-ratkaisuiden asiantuntija. Suunnittelemme asiakkaidemme koko ICT-ympäristön aina sen rakentamisesta ylläpitoon asti. 

Mitä Lounea tarjoaa vuoreslaisille ja mitä Vuoreksen sopimus sisältää?

Lounea toimittaa Vuores-tietoverkon huoneistokohtaiset 100/100M:n perusliittymät (taloyhtiöissä 100/100M -perusnopeuden käyttöönotto edellyttää rekisteröintiä) sekä tarjoaa taloyhtiöille ja omakotitaloille mahdollisuuden liittyä Lounean kaapeli-tv-verkkoon. Lisäksi asukkaat voivat hankkia nopeamman nopeuden aina 1000M asti sekä maksu-tv -kanavapaketteja.  

Lue lisää Lounean ja Vuoreksen sopimuksesta Vuoreksen nettisivuilta.

Mitä kaapeli-tv -kanavia Lounea tarjoaa?

Tämän hetkiseen kaapeli-tv -tarjontaamme ja kaapeli-tv:n sisältömuutoksiin voit tutustua kaapeli-tv -palveluiden nettisivuillamme. Sivuilta löydät tietoa sisältömuutoksista sekä nykyisen tarjonnan peruskanavat ja maksukanavat.

Palveluiden laskutus

Vuores Palvelu laskuttaa 100/100M -perusliittymät taloyhtiöiltä ja omakotiasiakkailta kahden kuukauden välein.

Lounea laskuttaa lisäpalvelut kuukauden välein. Mikäli lisäpalveluiden lasku on alle 18 euron minimilaskutusrajan, siirtyy se seuraavalle laskulle. Lounean veloittamat palvelut laskutetaan jälkikäteen, ja maksujen periminen alkaa toimituspäivästä ja päättyy sopimussuhteen päätyttyä.

Ota e-lasku käyttöösi lisäpalveluissa

Suosittelemme sinulle sähköistä e-laskua vaihtoehdoksi postitse lähettämällemme paperilaskulle. Sähköinen e-lasku on asiakkaillemme maksuton. Paperilaskun ja suoramaksun ennakkoilmoituksen lähettämisestä veloitamme 2,90€/lasku.

 

Yritykset

Olen yrittäjä ja minulla on alueella yritys/liiketila. Mitä Lounea tarjoaa minulle?

 • Vuoreksen yrityksillä on myös käytössään perussopimukseen kuuluva 100/100M -laajakaista. Lue tarkemmin Lounean ja Vuores Palvelun sopimukseen kuuluvista peruspalveluista Vuoreksen nettisivuilta. 
 • Jos tarvitset lisäpalveluita tai muita yritysratkaisuja, tutustu niihin sivuillamme

Taloyhtiöasiakkaat

Asun taloyhtiössä, mitä Lounea tarjoaa minulle?

 • Vuoreksen perussopimukseen kuuluu 100/100M laajakaista jokaiseen asuntoon. Sinun tulee rekisteröityä Lounean sähköisessä itsepalvelukanavassa, OmaLouneassa. Voit tilata samalla myös nopeamman nopeuden sekä lisäpalveluita. Lue Lounean ja Vuores Palvelun sopimukseen kuuluvista peruspalveluista tarkemmin Vuoreksen nettisivuilta.
 • Jos taloyhtiölläsi on käytössä Lounean kaapeli-tv, asukkaat voivat itse tilata haluamansa maksukanavapaketit, lue lisää Lounean kaapeli-tv -tarjonnasta

Miksi minun tulee rekisteröityä?

 • Jos sinulla on käytössäsi Vuores-tietoverkon peruspalvelu, eli 100/100 Mbps:n laajakaistaliittymä, sinun tulee rekisteröityä liittymän käyttäjäksi. Saadaksesi käyttöön perusnopeuden 100/100M tulemme edellyttämään rekisteröintiä sähköisessä itsepalvelukanavassamme, OmaLouneassa.
 • Lait ja määräykset edellyttävät teleoperaattoria yksilöimään laajakaistan käyttäjät sekä tiedottamaan käyttäjää palveluihin liittyvistä asioista, tämän vuoksi rekisteröityminen on välttämätöntä. 
 • Jos solmit kanssamme sopimuksen lisäpalvelusta, erillistä rekisteröitymistä ei tarvita.
 • Huom! Kun muutat pois Vuoreksesta tai vaihdat asuntoa, muistathan ilmoittaa siitä meille, jotta uusi asukas voi rekisteröidä palvelun itselleen. Jos vaihdat asuntoa Vuoreksessa, muista myös rekisteröidä uuden asunnon palvelu käyttöösi.

 

Omakotiasiakkaat

Asun omakotitalossa, mitä Lounea tarjoaa minulle?

 • Perussopimus sisältää 100/100M-laajakaistan jokaiseen Vuoreksen kiinteistöön. Lue Lounean ja Vuores Palvelun sopimukseen kuuluvista peruspalveluista tarkemmin Vuoreksen nettisivuilta.
 • Voit tilata helposti nopeamman nopeuden OmaLounea-palvelussa
 • Kaapeli-tv -palvelun ja maksu-tv -kanavapakettien osalta, sinun tulee solmia sopimus Lounean kanssa. 

Tuleeko minun rekisteröityä uudelle operaattorille?

Omakotiasiakkaiden yhteystiedot siirtyvät suoraan uudelle operaattorille Vuores Palvelun asiakasrekisterin selosteen mukaisesti, jolloin erillistä rekisteröitymistä ei tarvita.