Yrityslaskutus
Yrityslaskutus

Laskutustavat

Lounean laskutusvaihtoehdot ovat verkkolasku tai paperilasku.

 

Paperilasku

Paperilaskuistamme veloitamme 5 € (alv. 0%)
 

Laskutusrytmi

Laskutus tapahtuu pääsääntöisesti kuukauden välein. Mikäli lasku on alle 18 euron minimilaskutusrajan, siirtyy se seuraavalle laskulle. Palvelumme laskutetaan jälkikäteen. Maksujen periminen alkaa toimituspäivästä ja päättyy sopimussuhteen päätyttyä.

Laskut ovat nähtävissä OmaLounea -palvelussa.

 

Maksun viivästyessä

Laskuun on mahdollista pyytää maksupäivän siirtoa. Tämän teet helposti OmaLouneassa

Maksun viivästyessä perimme viivästyskorkoa korkolain mukaisesti. Mikäli emme saa suoritusta laskuun eräpäivään mennessä, lähetämme maksukehotuksen. Maksukehotusmaksu on 10,00 euroa. Lounealla on oikeus veloittaa myös muusta perinnästä aiheutuvat kulut. 

Lounealla on palveluiden yleisten sopimusehtojen mukaan oikeus sulkea liittymä tai palvelu maksamattomien laskujen takia. Maksun jälkeen liittymä avataan automaattisesti 1-3 pankkipäivän sisällä. Suljetuista palveluista peritään seuraavat avausmaksut:

•    yritysasiakkaat ja KTV-liittymät 111,60 euroa (sis.alv)


Puheluerittely

Puhelinliittymästä on mahdollista tilata erittelyn liittymästä soitetuista puheluista. Erittelystä ilmenee mihin on soitettu, puhelun alkamisaika, kesto ja hinta. Puhelinsalaisuuden turvaamiseksi soitetun numeron kolme viimeistä numeroa on peitetty.

Normaalilaskulla näkyy eriteltynä lisämaksullisiin palvelunumeroihin soitetut puhelut. Erittelyn tarkkuus riippuu palvelunumeron tyypistä. Erittelyssä näytetään joko yksityiskohtainen erittely eli palveluntarjoaja ja palvelunumero kokonaisuudessaan, tai palvelutyyppikohtainen erittely, jossa näkyy käytetyn palvelunumeron luokka sekä palvelunumerosta alkuosa.


Yritysten laskutus

Verkkolasku


Mikäli haluatte laskut sähköisesti, ilmoita verkkolaskusoite sähköpostitse asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@lounea.fi