Lounealta kaikki yrityksesi tietoliikennepalvelut
Yksi kumppani riittää

Lounean Työasematurva päivittyy

Lounean Työasematurva päivittyy uusimpaan versioon 3.12.2018 alkaen. Päivitys tapahtuu automaattisesti eikä vaadi käyttäjiltä erillisiä toimenpiteitä. Työasematurva on palvelu joka suojaa tietokonettasi virus- ja haittaohjelmilta

Päivitys tuo mukanaan suuren määrän parannuksia ja uusia ominaisuuksia, jotka parantavat tietokoneesi tietoturvaa entisestään. Työasematurva tarjoaa paljon muutakin kuin pelkän virustorjunnan - se tarjoaa seuraavan sukupolven tietoturvaa, joka sisältää uhka-arvioinnin, koneoppimisen sekä proaktiivisen suojan kaikkia uhkia, kuten haittaohjelmia ja nollapäivähyökkäyksiä vastaan. Lue lisää ja tilaa.

 

Lounea työasematurva

Eerikkilä valitsi kumppanikseen Lounean

Tammelassa sijaitseva Eerikkilä Sport & Outdoor Resort tarjoaa huippupuitteet mm. jalkapallon ja salibandyn lajivalmennukseen. Nykyaikaiset valmennuspalvelut ovat riippuvaisia nopeista ja toimivista yhteyksistä. Niissä Eerikkilä valitsi kumppanikseen Lounean.

Mitä on kyberturvallisuus vuonna 2018?
Kyberturvallisuudesta puhuminen on nyt trendikästä. Mutta mitä sillä oikeastaan tarkoitetaan?
Lue lisää
Ohjelmistot Lounealta

Digitalisoi liiketoimintasi - tutustu ratkaisuihimme

Tutustu
Tietoturvapalvelut yrityksille  - Lounea

Suojaa myös yrityksesi aineeton omaisuus

Tutustu
Lounealta Toimisto 365
Haluatko työskennellä tehokkaammalla tavalla? Lue 10 hyvää syytä kokeilla Office 365:tä.
Lue lisää

Lounea pitää huolta asiakastiedoistaan

EU:n uutta tietosuoja-asetusta alettiin soveltamaan 25.5.2018. Uusi tietosuoja-asetus vaikuttaa jokaisen organisaation tapaan käsitellä henkilötietoja ja omia asiakasrekistereitä.  Lounean tietohallintopäällikkö Johanna Heinilä kertoo videolla, miten me Lounealla huolehdimme asiakastiedoistamme.

Tarjoamme laajan valikoiman yrityksen tarvitsemia tietoliikennepalveluita aina nettiyhteyksistä virtuaalipalvelimiin ja sähköpostipalveluista tuotannonohjausjärjestelmiin.

Olemme paikallinen, tuttu ja turvallinen kumppani. Autamme asiakkaitamme valitsemaan oikeat palvelut ja sovellukset. Tuemme niiden käytössä ja vastaamme kokonaisuuden toiminnasta.