Tuki ja ylläpitopalvelut yrityksille Lounealta
Tuki- ja ylläpitopalvelut

Tarvitsetko apua yrityksesi tietoliikennepalveluiden ylläpitoon ja tukitoimiin?  Meiltä saat apua arjen IT-haasteisiin, ylläpitopalveluidemme asiakkaana saat Lounean asiantuntijat  yrityksesi avuksi. Tarjoamme palveluita aina käyttäjätuesta haastavien projektien johtamiseen.

IT-ylläpitopalvelu mahdollistaa vastuun siirtämisen tieto- ja viestintäympäristön ylläpidosta Lounealle. Tarjoamme myös tukea käyttäjille laitteiden ja sovellusten käyttöön. Lounean IT-Ylläpitopalvelut mahdollistavat sen, että voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi tietäen IT -ympäristösi olevan tietoturvallinen, tehokas ja tuottava.

 

OTA YHTEYTTÄ

 

Lounea lähituki

IT-Lähituki

IT-Lähitukipalvelu takaa, että asiakas saa nopeasti ylläpito- ja tukitoimia sovittuihin ympäristöihin ja sovelluksiin sovitulla vasteajalla. Ylläpito- ja tukitoimista vastaavat Lounean IT-asiantuntijat, jotka palvelevat asiakasta sovitun vasteajan mukaan.  IT Lähituen sisältämä palvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan ja yhdessä sovitaan kuukausittainen vakiotyötuntimäärä.

Ylläpitopalveluiden palvelutasoja on valittavissa erilaisia halutun vasteajan mukaisesti:

  • IT Lähitukipalvelu Hopea, palvelun vasteaika 16h
  • IT Lähitukipalvelu Kulta, palvelun vasteaika 8h
  • IT lähitukipalvelu Platina, palvelun vasteaika 4 h

IT-Etätuki

Suurin osa IT-tukitöistä voidaan ratkaista etätukena käyttäen järjestelmien etähallintamenetelmiä ja verkkotyöskentelysovelluksia. Pilvipalveluna hankittujen järjestelmien ja sovellusten operointi voidaan toteuttaa lähes 100 % etätukena. Myös työasema- ja käyttäjätuki suoritetaan pääosin etätukena edellyttäen, että työasemaverkosto ja käytettävät päätelaitteet tukevat kyseistä toimintaa. Palvelu tarjoaa asiakkaalle kustannussäästöjä, kun asiantuntijan veloitettavaa työaikaa ei kulu matkustamiseen.  Etätuella pystytään ratkaisemaan yli 70 % tukipyynnöistä. Etätukipalvelu voidaan valita kiinteähintaisena tai käytön mukaan veloitettavana palveluna.

Lounea Etätuki auttaa

Tarvitseko apua arjen IT-haasteisiin? Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää Etä- ja lähitukipalveluistamme.

 

JÄTÄ  YHTEYSTIEDOT