Lounean konesali
Turvallinen konesali

Yrityksen palvelimet sisältävät usein elintärkeitä tiedostoja ja ohjelmia, joihin pitää olla pääsy nopeasti ja turvallisesti. Sen takia ei ole yhdentekevää, missä palvelimesi sijaitsee. Tarjoamme yrityksesi tärkeille tiedoille turvallisen konesalin, jossa tiedot ovat turvassa kyberuhilta ja luonnonmullistuksilta.

Lounean erityisesti palvelimille sekä levy- ja tallennusjärjestelmille suunnitellut konesalitilat sijaitsevat Suomessa. Konesalitilat täyttävät viestintäviraston asettamat vaatimukset.

Konesalissa on rakennettu jaettuja palvelintiloja, joista on vuokrattavissa kaappitilaa tai täysin asiakaskohtaisia palvelintiloja. Palvelintilat on suojattu moderneilla turva- ja kulunvalvontaratkaisuilla.

Konesali on ympäristöystävällinen ja erittäin energiatehokas. Toimintavarmuus on varmistettu kahdennetulla infralla. Generaattorit ja erilliset UPS-järjestelmät varmistavat palveluiden toimivuuden myös ulkoisten häiriötekijöiden aikana.

Lounean konesali on kustannustehokas paikka säilyttää yrityksen toiminnalle kriittiset palvelimet.

 

Kiinnostuitko? Haluatko lisätietoja? Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.

 

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

 

Katso alta esittelyvideo yhdestä konesalistamme.

Turvallisuus

Turva- ja kulunvalvontajärjestelmämme huolehtivat, että asiattomilla ei ole pääsyä palvelimien luokse.  

Kustannustehokkuus

Konesalipalvelumme tarjoavat kustannustehokkaan tavan säilyttää tiedot ja palvelimet turvassa. Turvallisuudesta tai keskeytymättömyydestä ei ole tingitty. Ratkaisumme täyttävät vaativankin asiakkaankin tarpeet.  Lisätilatarpeen yllättäessä palvelumme skaalautuvat joustavasti.

Keskeytymättömyys

Palvelintilojen infraa valvotaan asiantuntijoiden toimesta 24 / 7. Poikkeustiloja  varten kaikki kriittinen infra on kahdennettu. Järjestelmät täyttävät Viestintäviraston määräykset.

Tarjoamme myös ylläpitoa

Konesaliin voidaan kulunvalvonnan avulla antaa tarvittaville henkilöille kulkuoikeudet. Voit myös ulkoistaa meille palvelimiesi ylläpidon, jolloin asiantuntijamme huolehtivat puolestasi palvelimiesi päivityksistä ja ylläpidosta. Voit vapauttaa omat resurssit oman liiketoimintasi kehittämiseen.

 

Kiinnostuitko? Haluatko lisätietoja? Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.

 

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI