Lounea viestintäpalvelu
Parempaa palvelua digitaalisilla viestintäratkaisuilla

Asiakkaat odottavat yrityksiltä nopeaa palvelua. Lounea viestintäpalvelu on helppokäyttöinen ja joustava pilvipalvelu, joka mahdollistaa  asiakaspalvelun ajasta ja paikasta riippumatta.

Lounea viestintäpalvelu skaalautuu yrityksesi mukana. Se soveltuu pelkästään puhelinvaihteeksi, mutta parhaimmillaan tehostaa työntekoa ja parantaa asiakaspalvelun laatua. Tehokkuuden seurannan mahdollistavat laajat raportointimahdollisuudet.

 

OTA YHTEYTTÄ

Lounea Viestintäpalvelun hyödyt

Paranna asiakaskokemaa

Työntekijäsi ja asiakaspalvelusi ovat entistä paremmin tavoitettavissa. Asiakaspalvelu nopeutuu eikä resursseja hukata. Puhelut ohjautuvat suoraan vapaille henkilöille ja automaattisilla tiedotteilla varmistat, etteivät asiakkaasi jää ilman vastausta. Raportointi mahdollistaa asiakastyytyväisyyden jatkuvan seurannan.

Tehosta liiketoimintaasi

Lounea Viestintäpalvelu on käytettävissä missä tahansa. Ratkaisulla huolehdit siitä, että resurssit on kohdennettu oikein ja esim. asiakaspalvelun kuorma jakautuu tasaisesti. Laajat raportointimahdollisuudet auttavat toiminnan kehittämisessä.

Kustannustehokas ratkaisu

Lounea Viestintäpalvelu on pilvipalvelu, joten se ei vaadi suuria alkuinvestointeja. Hinnoittelu on joustava ja läpinäkyvä. KK-laskutteinen palvelu on helppo budjetoida eikä kuluja tule yllätyksenä. Tarvittaessa palvelu kasvaa tai supistuu helposti tarpeesi mukaan, etkä maksa turhasta.

Digitalisoi liiketoimintasi

Modernin pilvipalvelun käyttö on mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta. Se on käytettävissä niin selaimella, kiinteällä puhelimella kuin mobiilillakin. Puheratkaisu mahdollistaa mm. puheluiden siirrot, välitykset, siirrot ja tiedotteet erilaisten ohjausten perusteella. Hallinta on helppoa ja vaivatonta. Järjestelmään on liitettävissä mukaan niin sähköposti, chat, Facebook kuin Twitterkin, jolloin monikanavainen asiakaspalvelu hoituu tehokkaasti ja resursseja hukkaamatta.  

Lounea Viestintäpalvelu on räätälöitävissä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Se soveltuu kaikenkokoisille yrityksille. Käyttäjien määrää on helppo muuttaa ja eri käyttäjäprofiilien ja lisäpalveluiden avulla teemme kokonaisuudesta teidän näköisenne.

Lounelta Lounea viestintäratkaisut

Lounea Viestintäpalvelu

Lounea Viestintäpalvelu korvaa perinteisen puhelinjärjestelmän yhdistämällä liikkuvuuden, VoIP-puhelut ja kiinteät viestintäyhteydet. Palvelussa on lukuisia ominaisuuksia kuten tavoitettavuustiedot (läsnäolo, henkilökohtaiset puhelunohjaukset), viestintäpalvelut (perinteiset puhelinvaihdepalvelut, SMS-viestit), takaisinsoittotoiminteet, palveluaikojen hallinta jne. Eri tasoisille käyttäjille omat käyttöliittymät. Toimii niin mobiililla, tietokoneella kuin pöytäpuhelimellakin.  Mahdollisuus täydentää yrityskohtaisilla lisäpalveluilla.

Referenssi Antti-Teollisuus

Antti-Teollisuus Oy

Metallituotteita valmistava Antti-Teollisuus ja Lounea ovat tehneet yhteistyötä vuosikymmenien ajan. Viimeisimpänä on Antti-Teollisuuden vanhat puhelinlinjat purettu pois ja korvattu ne uusilla mobiiliratkaisuilla.

Lue lisää

Rakennetaan yhdessä sinulle sopiva ratkaisu

Ota Lounea Viestintäpalvelu käyttöösi kun haluat digitalisoida yrityksesi sisäisen ja ulkoisen viestinnän. Tehostat samalla yrityksesi asiakaspalvelua ja parannat asiakkaiden saamaan palvelukokemusta.

Asiantuntijamme auttavat mielellään oikean palvelukokonaisuuden kartoittamisessa. Olemme tukenasi myös käyttöönoton jälkeen.

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä ja kerromme lisää

 

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT