Lounea palvelunumerot
Palvelunumerolla parempaa palvelua

Paranna asiakkaidesi palvelua palvelunumerolla. Helposti muistettava palvelunumero erottaa sinut kilpailijoistasi ja parantaa yrityksesi tavoitettavuutta. Ohjaat helposti puhelut oikeaan paikkaan ja varmistat asiakastyytyväisyyden. Maksullisilla palvelunumeroilla muutat asiantuntemuksesi kannattavaksi liiketoiminnaksi.

 

 

0800 -ilmaisnumero

Ilmaisnumero madaltaa asiakkaidesi kynnystä ottaa yhteyttä. Saat lisää kontakteja ja mahdollisuuksia lisämyyntiin. Helppo palvelunumero on myös keino erottautua kilpailijoista.

Lisäpalveluiden avulla puheluita voidaan ohjata eri numeroon esim. kellonaikojen mukaan.

 

 

0600- / 0700 -palvelunumero

Tarjoatko asiakkaillesi asiointi- tai viihdepalveluita, joita varten tarvitset maksullisen palvelunumeron?

0600- ja 0700 numerot ovat tätä varten. Puhelut ohjataan haluttuun numeroon ja hinnoittelurakenteen päätät itse.

Yritysnumerot

Yritysnumero yhtenäistää yrityksesi yhteystiedot ja antaa uskottavuutta. Yritysnumero voidaan ohjata haluttuun numeroon ja taustalla tapahtuvat muutokset esim. työntekijöissä eivät vaikuta yrityksesi toimintaan. Erilaisilla ohjauksilla voidaan varmistaa jatkuvuus asiakkaiden palvelussa esim. loma-aikoina.

Täydennä lisäpalveluilla

Halutessasi voit täydentää palvelunumeroa lisäpalveluilla ja luoda haluamasi palvelukokonaisuuden. Voit esimerkiksi hinnoitella palvelunumerosi ajan mukaan niin että hinta vaihtelee eri viikonpäivinä ja kellonaikoina. Voit myös varmistaa yrityksesi tavoitettavuuden luomalla palvelunumeron taakse puheluketjun. Mikäli ensimmäinen numero on varattu tai ei vastaa sovitun ajan kuluessa, puhelu siirtyy seuraavaan numeroon. Asiakaspalvelusi laatu pysyy tasaisena ja asiakastyytyväisyys korkeana.

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.

 

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT