Helppo ja kiinteähintainen tulostusratkaisu
Helppo ja kiinteähintainen tulostusratkaisu

Lounea Easy - se helpompi tapa hankkia tulostin

Lounea Easy on helppo, joustava ja kustannustehokas tapa hallita yrityksen tulostusratkaisuja. Yksi kuukausimaksu pitää sisällään niin laitteen, asennuksen, värit kuin  ylläpidonkin. Vaivatonta ja helppoa, niin hankinnan, käytön kuin budjetoinninkin suhteen.

Tarvitsetpa sitten pientä pöytätulostinta työntekijäsi kotitoimistoon tai järeämpää monitoimilaitetta työpaikalle, Lounea Easy valikoimasta löytyy juuri sinulle sopiva ratkaisu. 

Lounea Easy on helppo tulostusratkaisu yritykselle

Mikä on Lounea Easy?

Lounea Easy on kiinteähintainen sopimusmalli tulostimien hankintaan, jossa sinun ei tarvitse sitoutua pitkäaikaiseen sopimukseen. Easy on helppo tapa tulostaa, kopioida ja skannata  kiinteällä kuukausihinnalla. Lounea Easy valikoimasta löytyy tulostimia niin pienistä pöytämallin mustavalkotulostimista aina isoihin monitoimilaitteisiinkin.

Kustannustehokas ja helppo budjetoida 

Easyn toistaiseksi voimassa oleva sopimus tarkoittaa asiakkaalle kiinteää kuukausimaksua, joka sisältää kaikki sovitut palvelut. Easy-konsepti takaa, että yritykselläsi on aina oikea teknologia, sovellukset ja palvelut käytössä. Lisäksi tiedät aina tarkalleen mitä tulostuspalvelusi maksaa riippumatta tulostustarpeen muutoksista, tulosteiden määrästä, väriaineen kulutuksesta tai huollon tarpeesta. Käytössäsi on aina liiketoimintaasi parhaiten sopiva kokonaisuus. 

Helppo ottaa käyttöön

Korkean käytettävyyden ja käyttömukavuuden tarjoaa paikanpäällä tapahtuva asennus, joka huolehtii että laite toimii saumattomasti yrityksenne verkossa. Lisäksi monitoripalvelu seuraa laitteen tilaa 24/7 ja huolehtii automaattisesti niin väriainetilauksista kuin huoltokutsuistakin. 

 

Lounea Easyn edut

Helppo hallita

Selkä sopimus, joka kattaa kaiken asennuksesta ylläpitoon. Kiinteä kuukausihinta on helppo budjetoida. 

Käyttömukavuus

Monitori-palvelu yhdessä kaiken kattavan ylläpitosopimuksen kanssa takaa korkean käytettävyyden. Väriaineiden tilaukset ja mahdolliset huollot hoituvat automaattisesti.

Skaalautuvuus

Lounea easy elää tarpeidesi mukaan. Valitse käyttöösi sopiva tulostin tai monitoimilaite ilman määräaikaisia sopimuksia. 

Lounea Easy sisältää kaiken asennuksesta ylläpitoon

Easy sopimus pitää sisällään laitteesi esiasennuksen ennen toimitusta. Laitamme värit ja säädämme verkkoasetukset. Toimitamme laitteen joko suoraan sinulle tai lähimpään Lounean toimipisteeseen. Asentajamme tulee tekemään asennuksen ja varmistaa, että laite toimii toiveiden mukaisesti. Saat myös käyttöopastuksen asennuksen yhteydessä. 

Laitteesi on kytketty monitoripalveluun eli näemme niin väriainetarpeet kuin huoltokutsut automaattisesti. Laitteen väriaineet kuuluvat sopimukseen. Ja ne on helppo vaihtaa laitteeseen itse. Mikäli sopimusaikana laitteeseen pitää vaihtaa varaosia, kuuluvat nekin luonnollisesti sopimukseen. 

Sopimuksen päätyttyä hoidamme myös laitteesi kierrätyksen ja romutuksen. Voiko tulostaminen enää helpompaa olla?

Kiinnostuitko? Haluatko lisätietoja?

Haluatko siirtyä tulostusratkaisuissasi helpompaan? 

Jätä yhteystietosi ja viestisi alle niin olemme sinuun yhteydessä.