Tulostaminen palveluna
Tulostaminen palveluna

Tehosta liiketoimintaasi räätälöidyillä tulostamisen ratkaisuilla.

 

Tulevaisuuden ennustaminen on haastavaa, joten yritykset etsivät kumppaneikseen joustavia palveluntarjoajia. Lounean tulostuspalvelut skaalautuvat yrityksen muuttuviin tarpeisiin.

Lounealta saat kaikki tulostamiseen tarvittavat laitteet, niihin kuuluvan huollon sekä väritoimitukset. Voimme ottaa tarvittaessa vastuun koko laitekannasta ja niiden toiminnasta. Monimerkkiympäristöt voidaan myös liittää palveluumme.

 

Joustava ja huoleton Lounea Easy - se helpompi tapa hankkia tulostin pieneen tai isoon tarpeeseen

Mikä on Lounea Easy?
Easy on uusi moderni sopimusmalli, jossa ei tarvitse sitoutua pitkäaikaiseen sopimukseen. Easy on helppo tapa tulostaa, kopioida, skannata ja viestiä värikkäästi kiinteällä kuukausihinnalla. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus takaa asiakkaalle jatkuvasti kiitettävää palvelua.

Kustannustehokas ja helppo budjetoida 
Easyn toistaiseksi voimassa oleva sopimus tarkoittaa asiakkaalle kiinteää kuukausimaksua, joka sisältää kaikki sovitut palvelut. Easy-konsepti takaa, että yritykselläsi on aina oikea teknologia, sovellukset ja palvelut käytössä.

Tulostamisen tietoturva

Asiakirjojen suojattu käsittely on yrityksille ensiarvoisen tärkeää. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus sisältää tulostamisen osalta vakiona EU direktiivin mukaisen, GDPR:n vaatimukset täyttävän tietoturvallisen tulostamisen.

 

Haluatko lisätietoja?

Etsitkö ratkaisuja ICT- ja tulostusasioiden haasteisiin? Haluatko saada lisätietoja jostakin aiheesta? Ota yhteyttä!

 

Jätä yhteystietosi ja viestisi alle niin olemme sinuun yhteydessä.