Toimisto 365 varmistuspalvelu
Toimisto 365 varmistuspalvelu

Yhä useampi yritys käyttää suosittua Toimisto 365 ohjelmistopakettia, joka tekee työnteosta joustavaa ja paikkariippumatonta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että myös pilvipalveluissa vastuu tiedon varmuuskopioinnista on käyttäjällä. Microsoft ei tarjoa omaa varmistusta, ainoastaan roskakorin ja versiohistorian rajoitetulta ajalta. Toimisto 365 varmistuspalvelu hoitaa varmuuskopioinnin helposti, turvallisesti ja automaattisesti. Tietojen palauttaminen käy helposti muutamalla klikkauksella.

Lue blogistamme 7 syytä miksi Toimisto 365:n tiedot on varmuuskopioitava

 

Toimisto 365 varmistuspalvelun avulla voit varmuuskopioida

  • Sähköpostit
  • OneDrive for Business-tiedostot
  • Yhteystiedot, kalenterimerkinnät
  • Sharepoint-tiedostot sekä dokumenttikansiot

Palveluun sisältyy 50 Gt varmistustilaa / käyttäjä. Käytössä on yhteinen, jaettu levytilapooli kaikkien verkkotunnukseen kuuluvien varmistuskäyttäjien kesken. Esimerkiksi 10 käyttäjällä on yhteensä 500 Gt yhteistä varmistustilaa. Kun yrityksen kokonaisvarmistustila täyttyy, tilaa saa helposti tilattua lisää.

Tietoturva

Tiedot tallennetaan Suomessa sijaitseviin datakeskuksiin. Kaikki tiedot salataan tietokoneellasi ennen kuin ne lähetetään varmistuspalvelimelle. Tieto pysyy salattuna lähetyksen ajan ja myös datakeskuksessa ollessaan. Tiedot salataan automaattisesti asiakaskohtaisilla salausavaimilla. Vain sinä pääset käsiksi tietoihisi ja voit palauttaa niitä.

 

Toimisto 365 varmistuspalvelu - käyttöönotto napin painalluksella

Käyttöönotto napin painalluksella

Sinun ei tarvitse asentaa tietokoneellesi mitään. Voit laittaa varmistukset päälle kaikille käyttäjille ja Toimisto 365:n tiedoille yhdellä klikkauksella.

Toimisto 365 varmistuspalvelu - tiedot turvassa 24/7

Kaikki tietosi ovat turvassa 24/7

Varmistus tehdään automaattisesti Toimisto 365:stä Nexeticin pilveen useamman kerran päivässä.

Toimisto 365 varmistuspalvelu - Tietojen palautus

Tietojen palautus

Voit palauttaa tiedot työasemallesi tai takaisin Toimisto 365:een. Pääset myös käsiksi aikaisempiin versioihin tiedostoistasi. Myös poistamasi sähköpostit ja tiedostot säilyvät.

Forssan kaupunki luottaa O365 varmistuspalveluun

Forssan kaupunki luottaa Office 365 ympäristönsä varmuuskopioinnissa Louneaan. ”Meidän ei itse tarvinnut tehdä varmuuskopioinnin käyttöönotossa juurikaan mitään, vaan meidän toiveidemme mukaan määriteltiin asennuksen yksityiskohdat ja Lounean asiantuntijat hoitivat kaiken muun”, Sutinen kertoo.

Lue lisää 

Forssan kaupunki varmuuskopioi

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä ja kerromme lisää.

Yhteyshenkilön nimi