Tietoturvaa laitteille
Tietoturvaa laitteillesi

Yrityksesi tietoturva on yhtä vahva kuin sen heikoin lenkki. Olethan muistanut suojata kaikki yrityksesi laitteet? Puhelimet? Tietokoneet? Palvelimet?

Työntekijöiden on nykyään helppo hyödyntää maailmalla olevaa tietoa yrityksen internetyhteyden kautta. Yhteys toimii myös toiseen suuntaan. Osaamistaan väärin käyttävien henkilöiden on helppo päästä käsiksi yrityksen lähiverkossa sijaitseviin tietoihin tai syöttää haittaohjelmia verkossa oleviin laitteisiin. 

Yrityksen ovella seisova vartija on tehokas tapa valvoa, kenellä on lupa päästä rakennukseen sisälle. Vartija pystyy tarkistamaan listalta sallittujen kävijöiden tiedot ja estämään listalta löytymättömien pääsyn sisälle. Virustorjuntaohjelmisto toimii samalla periaatteella, mutta kääntäen. Virustorjuntaohjelmiston ”listaan” päivittyy tiedot ei-toivotuista vierailijoista eli haittaohjelmista, joiden sisäänkäynti laitteeseen estetään.

 

Tarvitsevatko laitteesi suojaa? Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

 

Lounea mobiiliturva

Mobiiliturva

Älypuhelimet ovat yhtä aikaa korvaamattomia ja haavoittuvaisia. Ne ovat täynnä arkaluonteisia yritystietoja, joten suojaamattomat laitteet voivat muodostaa vakavan uhkan yritykselle.

Yrityksen tietoliikennettä, kuten arkaluonteisia sähköposteja, voi seurata reaaliaikaisesti julkisissa Wi-Fi-verkoissa. Haitalliset sivustot ja sovellukset voivat vuotaa vielä enemmän tietoja ja aiheuttaa valtavia puhelinlaskuja.

Mobiiliturvalla suojaat itsesi ja yrityksesi yksityisyyden, missä päin maailmaa tahansa. Lisäksi estät haittaohjelmat ja haitalliset sivut ja varmistat langattoman verkon turvallisuuden. F-Securen Freedome for Business palveluun perustuva Mobiiliturva suojaa tehokkaasti ja on helposti hallinnoitavissa.

 

Työasematurva

Työasemien, kannettavien ja palvelimien suojaaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Työasematurva estää kontaktit haitallisiin sisältöihin, selainten ja plugin-ohjelmistojen haavoittuvuuksien hyödyntämisen ja haittaohjelmien suorittamisen.

 

Työasematurva sisältää yrityksen työasemien ja kannettavien suojaksi integroidun virustorjunnan, palomuurin, vakoiluohjelmien torjunnan, rootkit-ohjelmien tarkistuksen ja käyttäytymisen valvonnan. Pitkälle automatisoituun ja helppokäyttöiseen F-securen ratkaisuun on integroitu paljon huipputeknologiaa. Palvelu on toteutettu F-Securen tuotteilla.

Turvaa tietokoneesi

Palvelinturva

Palvelinturva tarjoaa kattavan suojauksen niin pilvi- kuin fyysisille palvelimille. Haittaohjelmia vastaan taisteleminen voi olla kallista ja aikaa vievää, jos haittaohjelma on päässyt yrityksen verkkoon. Palvelinturva suojaa yrityksen verkon ja luottamukselliset tiedot kaikenlaisilta haittaohjelmilta.

Palvelinturva on suunniteltu Windows-, Citrix-, Microsoft Exchange- ja Linux-palvelimille. Palvelinturva tarjoaa tehokkaan suojauksen Internetin uhkia vastaan. Sen ennakoivat tietoturvaominaisuudet, kuten heuristinen analysointi sekä pilvessä toimivat esto ja sallintaluettelot (DeepGuard) takaavat ajantasaisen suojan. Keskitetysti hallittu ratkaisu toimii huomaamatta taustalla.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä ja kerromme lisää.

 

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

 

Suosittelemme tietoturvapalveluiden kanssa:

palvelulaitteet Lounealta

Palvelulaitteet

Tietokoneet ja muut toimistosi työvälineet palvelulaitteina.

Tutustu
Varmista tietokoneesi tiedot pilveen

Varmistuspalvelut

Varmuuskopioi tietokoneesi tiedot pilveen, josta saat ne helposti käyttöön esim. laitevian yllättäessä.

Tutustu