Microsoft 365 varmistuspalvelu
Microsoft 365 varmistuspalvelu

Yhä useampi yritys käyttää suosittua Microsoft 365 ohjelmistopakettia, joka tekee työnteosta joustavaa ja paikkariippumatonta. Kannattaa kuitenkin muistaa, että myös pilvipalveluissa vastuu tiedon varmuuskopioinnista on käyttäjällä. Microsoft ei tarjoa omaa varmistusta, ainoastaan roskakorin ja versiohistorian rajoitetulta ajalta. Microsoft 365 varmistuspalvelu hoitaa varmuuskopioinnin helposti, turvallisesti ja automaattisesti. Tietojen palauttaminen käy helposti muutamalla klikkauksella. Pääset myös tietoihisi käsiksi, jos Toimisto 365 palvelussa on teknisiä ongelmia. 

Tietoturvallisesti tallessa ja palautettavissa

Tiedot tallennetaan Euroopassa sijaitseviin datakeskuksiin. Kaikki tiedot salataan tietokoneellasi ennen kuin ne lähetetään varmistuspalvelimelle. Tieto pysyy salattuna lähetyksen ajan ja myös datakeskuksessa ollessaan. Tiedot salataan automaattisesti asiakaskohtaisilla salausavaimilla. Vain sinä pääset käsiksi tietoihisi ja voit palauttaa niitä. GDPR tietosuoja-asetuksen mukaan yrityksellä tulee olla kyky palauttaa kadotetut tiedot nopeasti.  Tämän palvelun avulla täytät nämä kriteerit.

 

Sinä kysyt. Martti vastaa.

1. Tarvitseeko Microsoft 365 tiedot ihan oikeasta varmistaa?

Microsoft itse suosittelee 3. osapuolen varmistusohjelman käyttämistä (Microsoft Service Agreement, kappale 6b). Tietoa pilvessä katoaa yleensä käyttäjien virheiden takia ja haittaohjelmien takia. Voit myös lukea blogistamme 7 syytä miksi tiedot on syytä varmistaa.

2. Mitä Toimisto 365 palvelun osia voi varmuuskopioida?

Voit varmuuskopioida sähköpostit, yhteystiedot, kalenterimerkinnät, OneDrive for Business  ja Sharepoint-tiedostot sekä dokumenttikansiot.

3. Kuinka paljon palvelussa on levytilaa?

Palveluun sisältyy 50 Gt varmistustilaa / käyttäjä. Käytössä on yhteinen, jaettu levytilapooli kaikkien verkkotunnukseen kuuluvien varmistuskäyttäjien kesken. Esimerkiksi 10 käyttäjällä on yhteensä 500 Gt yhteistä varmistustilaa. Kun yrityksen kokonaisvarmistustila täyttyy, tilaa saa helposti tilattua lisää.

4. Onko varmistuspalvelu vaikea ottaa käyttöön?

Käyttöönottoon ei mene montaa minuuttia eikä mitään asennuksia tarvitse tehdä.

4. Onko tietojen palauttaminen vaikeaa?

Tietojen palauttaminen on tarvittaessa hyvin helppoa. Ohjeita tietojen palauttamiseen löydät täältä.

 

 

 

Martti Mäki
Myyntipäällikkö, kyberturva


 

Toimisto 365 varmistuspalvelu - käyttöönotto napin painalluksella

Käyttöönotto napin painalluksella

Sinun ei tarvitse asentaa tietokoneellesi mitään. Voit laittaa varmistukset päälle kaikille käyttäjille ja Microsoft 365:n tiedoille yhdellä klikkauksella.

Toimisto 365 varmistuspalvelu - tiedot turvassa 24/7

Kaikki tietosi ovat turvassa 24/7

Varmistus tehdään automaattisesti Microsoft 365:stä Nexeticin pilveen useamman kerran päivässä.

Toimisto 365 varmistuspalvelu - Tietojen palautus

Tietojen palautus

Voit palauttaa tiedot työasemallesi tai takaisin Microsoft 365:een. Pääset myös käsiksi aikaisempiin versioihin tiedostoistasi. Myös poistamasi sähköpostit ja tiedostot säilyvät.


 

Kuinka varmistaa tiedot 365-palvelusta?

Katso webinaarimme tallenteesta miten varmuuskopioit Microsoft 365 tuotteen helposti ja fiksusti. Palvelusta kertomassa Nexeticin Antti Siitama.


 

Kokeile 1 kk veloituksetta

Kiinnostuitko ja haluatko lisätietoja palvelusta?

Jätä yhteydenottopyyntö niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokeilla palvelua kuukauden ajan veloituksetta.  Tämän jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana normaalihinnalla.