FINCSC -sertifikaatti

FINCSC on kustannustehokas kyberturvallisuuden sertifiointijärjestelmä kaikenkokoisille organisaatioille varmistamaan liiketoiminnan jatkuvuutta ja asianmukaista tietojen suojaa. Sertifikaatti on kehitetty yhteistyössä elinkeinoelämän ja julkishallinnon kanssa  ja sertifioinnissa organisaatioita tarkastellaan toiminnalle asetettuja arviointikriteerejä vasten. Arviointikriteerit kattavat organisaation tietojenkäsittely-ympäristön ja –käytännöt sekä tiedon käsittelyyn osallistuvan henkilöstön.

Lounea Palvelut Oy:lle on myönnetty FINCSC -sertifikaatti. Sertifikaatin lisäksi Lounea on hyväksytty ja koulutettu tarjoamaan sertifiointipalveluja.

Miksi sertifikaatti?

  • Erotu kilpailijoistasi - Sertifikaatilla erotut eduksesi alasi muista toimijoista.
  • Ole perillä kyberturvastasi - Sertifiointi antaa kattavan tilannekuvan organisaatiosi tietoturvan ja tietosuojan tasosta.
  • Pysy turvattuna myös tulevaisuudessa - Sertifiointi tuottaa suosituksia organisaatiosi kyberturvaan liittyvistä kehityskohteista

Sertifiointi on tarkoitettu käytettäväksi jokaiselle sellaiselle organisaatiolle, joka käsittelee tietoa digitaalisessa muodossa päätelaitteilla tai tietojärjestelmissä. Sertifikaattia voidaan käyttää oman toiminnan tarkasteluun, liikekumppanin luotettavuuden arviointiin sekä alihankintaketjun turvallisuuden varmistamiseen. 

FINCSC-sertifikaatti

FINCSC - Finnish Cyber Security Certificate

Haluatko sertifioida yrityksesi tieto- ja kyberturvallisuuden tason?

Sertifioinnilla arvioit omakohtaisesti organisaatiosi tietoturvakontrollien ja tietosuojakäytänteiden asianmukaisuutta. Sisältää itsearvioinnin, ulkoisen katselmoinnin, arviointiraportin sekä sertifikaatin.  Klikkaa tästä ja täytä hakulomake

Hakemuksen hyväksymisen jälkeen organisaatiosi saa tunnukset portaaliin. Sertifiointi suoritetaan vastaamalla portaalissa olevaan sähköiseen kyselyyn. Sertifiointikohteena ovat prosessit, henkilöstö, toimitilat sekä teknologia. Sertifiointi päätetään jättämällä valmis itsearviointi katselmoitavaksi arviointilaitokselle. Sertifioinnin läpäistyään organisaatio saa FINCSC-sertifikaatin määräajaksi käyttöönsä. 

Haluatko lisätietoja?

Ota yhteyttä niin kerromme sinulle lisää sertifikaatista

Martti Mäki
Martti Mäki
Tietoturvapalvelut
Puhelinnumero
029 7070 502
Sähköposti
martti.maki@lounea.fi