Tietoturvaa sähköposteille Lounealta
Tietoturvaa sähköposteille

Yritysten sähköpostit sisältävät paljon arkaluontoistakin tietoa, joita lähetetään välillä hyvinkin huolettomasti. Oletko varma, että tiedot pysyvät poissa asiattomien käsistä? Lounean Postiturva tekee sähköpostien lähettämisestä ja vastaanottamisesta turvallista. Samalla estät yrityksesi sähköpostiliikenteen tukkeutumisen ja haittaohjelmien leviämisen.  Postiturva on avaimet käteen-ratkaisu kaikenkokoisten yritysten sähköpostin suojaamiseksi ja salaamiseksi.  Postiturva toimii automaattisesti taustalla ja sen päivitykset ovat aina ajan tasalla.

Postiturva

Postiturva suodattaa sähköpostista automaattisesti haittaohjelmat ja mahdolliset virukset. Roskapostin suodatus on itseoppiva, joka tunnistaa sähköpostin eri tyypit. Loppukäyttäjä voi itse vapauttaa haluamiaan viestejä roskapostin joukosta erilliseltä raportilta.  Palvelu soveltuu kaiken kokoisille yrityksille.

TILAA TÄSTÄ

Postiturva salauksella

Tarvitsetko sähköposteillesi myös salauksen? Postiturva salauksella mahdollistaa helpon tavan salata lähettämäsi sähköpostiviestit. Se ei vaadi erillisiä ohjelmistoasennuksia työasemalle vaan se voidaan toteuttaa yhdellä nappulalla Outlook -ohjelmassa. Viestit salataan viestikohtaisella salausavaimella ja viestin avaamisesta tulee sinulle lukukuittaus.  Salattu sähköposti voidaan myös perua tai määrittää sille elinaika.

Mikäli järjestelmä havaitsee, että sähköposti sisältää luottamuksellisia tietoja esim. henkilötunnuksen, pankkitietoja tms. ehdottaa se viestin salaamista.

TILAA TÄSTÄ

Lounealta postiturva salauksella

Kiinnostuitko?  Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä ja kerromme lisää.

 

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

 

Suosittelemme tietoturvapalvelun kanssa:

Lounea Toimisto 365

Toimisto-ohjelmat

Microsoftin Toimisto 365 on pilvipohjainen ohjelmapaketti, joka sisältää perinteisten toimisto-ohjelmien lisäksi useita muita yrityksen arkea tehostavia ohjelmia.

Tutustu
Varmista tietokoneesi tiedot pilveen

Varmistuspalvelut

Varmuuskopioi tietokoneesi tiedot pilveen, josta saat ne helposti käyttöön esim. laitevian yllättäessä.

Tutustu