Laitteiden elinkaaren hallinta
Nykyaikainen tapa hallita yrityksesi laitekantaa - Elinkaaripalvelu

Oletko koskaan laskenut, kuinka paljon työaikaa hukkaat tietokoneiden ja matkapuhelimien kanssa säätämisessä? Niin ongelmatilanteissa kuin laitteiden vaihdon yhteydessä saattaa mennä tunti jos toinenkin laitteiden valintaan, sovelluksien asentamiseen ja ongelmien ratkomiseen. Lounea Elinkaaripalvelut ratkaisevat kaikki nuo ongelmat ja säästävät niin yrityksesi aikaa kuin rahaakin.

Elinkaaripalvelun tavoitteena on varmistaa, että yrityksesi laitteet ovat nykyaikaisia ja vastaavat niille asetettuihin tarpeisiin. Hoidamme laitteiden elinkaaren aina hankinnasta kierrätykseen asti. Ongelmatilanteissa annamme käyttötukea sekä hoidamme tarvittaessa huoltologistiikan varalaitteineen.

 

TUTUSTU JA TILAA

 

Säästä aikaa

Henkilöstön aikaa säästyy kun laitteiden hankinnalle on olemassa selkeä prosessi. Laitteet tulevat valmiiksi asennettuina sisältäen sovitut ohjelmat esiasennettuina. Käyttöönotto käy nopeasti ja mahdollisissa ohjelmatilanteissa tuki on lähellä. 

Tietoturva paranee

Voit olla varma, että kaikki yrityksen laitteet on asianmukaisesti suojattu, kun ne tulevat käyttövalmiina henkilöstölle. Vakioidut mallit ja käytännöt varmistavat, että kaikki noudattavat yrityksesi tietoturvapolitiikkaa.

Työkalut ajantasalla

Yrityksesi työteho on parhaimmillaan kun kaikilla on ajantasaiset työvälineet. Varalaitepalvelu takaa työtehon myös ikävien laiterikkojen sattuessa.  Tämä vaikuttaa suoraan myös henkilöstön tyytyväisyyteen, sillä he voivat keskittyä oman työnsä tekemiseen.

 

Koko elinkaari hankinnasta kierrätykseen

Palvelumme kattaa koko laitteen elinkaaren asiakkaan kanssa sovitussa laajuudessa. Kun tarpeet on kartoitettu ja mallit vakioitu, hoituu uusien laitteiden tilaaminen helposti nettipalvelun kautta. Laite toimitetaan käyttövalmiina sovitun sisältöisenä nopeasti käyttäjälle. Esiasennus voi sisältää esim. toimisto- ja virustorjuntaohjelmistot. Pääkäyttäjällä on mahdollisuus seurata laitekantaa reaaliaikaisena palvelumme kautta.

Tarjoamme palvelun piirissä oleviin laitteisiin tukea ja isommissa ongelmatapauksissa toimitamme varalaitteen nopeasti huollettavan tilalle. Laitteen käyttöiän lähestyessä loppuaan huolehdimme jälleen uuden laitteen toimituksesta sekä vanhan laitteen tietoturvallisesta kierrätyksestä.

Lounea elinkaarimalli

Elinkaaripalvelusta voi valita juuri yrityksellesi tarpeen olevan laajuuden. Keskittyen vain laitteen hankintaan, huoltoon ja kierrätykseen tai sisällyttäen mukaan kaiken aina käyttötukeen asti. Palvelu sopii kaikenkokoisille yrityksille.

 

Kiinnostuitko? Haluatko lisätietoa?

Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä.

Yhteyshenkilön nimi