Microsoft 365
Microsoft 365 - mukanasi ajasta ja paikasta riippumatta

Nykyaikainen toimisto kulkee mukanasi missä tahansa ja on käytettävissä millä laitteella tahansa. Microsoft 365 soveltuu kaikenkokoisille yrityksille tarjoten aina ajantasaiset ja tietoturvalliset toimisto-ohjelmistot ja viestintäpalvelut. Pilvipalvelu mahdollistaa sen, että tiedostot ja sähköpostit ovat käytettävissä millä tahansa laitteella ja koska tahansa. Tiedostot myös pysyvät tallessa, vaikka tietokoneesi tai puhelimesi hajoaisi tai katoaisi.

Microsoft 365 –palvelu joustava ratkaisu, joka muuntuu helposti yrityksen kasvaessa. Kulut on helppo budjetoida käyttäjäkohtaisen hinnoittelun takia.

 

HALUATKO LISÄTIETOJA?

Lounealta Toimisto 365
Tiedostot pilveen ja ohjelmistot ajan tasalle – 5 hyvää syytä käyttää Microsoft 365 -palvelua
Lue lisää

Microsoft 365 ohjelmistopaketti

Microsoft 365 sisältää versiosta riippuen monipuolisen kattauksen toimisto-ohjelmia. Hyödynnä ne kaikki omassa toiminnassasi.

  • Toimistosovellukset: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, Access (vain PC)
  • OneDrive: Mahdollistaa tiedostojen tallentamisen pilveen ja niiden jakamisen myös yrityksen ulkopuolisten henkilöiden kanssa. Tallennustilaa 1 teratavua / käyttäjä
  • SharePoint: Mahdollistaa työryhmien omat työskentelytilat ja keskustelut. Sopii myös yrityksen sisäisen Intranetin alustaksi
  • Bookings: kevyt ajanvarausjärjestelmä, joka integroituu Officen kalenteriin
  • Exchange:  yritystasoinen sähköposti puhelimiin, tabletteihin ja pöytäkoneisiin ja verkkoon Exchangen avulla
  • Teams: mahdollistaa verkkokokoukset, ryhmäsivustojen luomisen ja tiedostojen jakamisen

Business Standard

Suosituin pakettimme, jossa on mukana kaikki mitä yritys tarvitsee. Tutun Office –ohjelmistopaketin lisäksi mukana viestintäpalvelut: sähköposti, One Drive, SharePoint ja Teams. Office –paketista mukana sekä laitteille asennettavat sovellukset että verkkoversiot.

 

Apps for Business

Tarvitsetko vain Toimisto-ohjelmat? Word, Excel, PowerPoint, Access ja Outlook  laitteille asennettavina sovelluksina sekä Word, Excel ja PowerPoint verkkoversioina.

Paketti ei sisällä yritystason sähköpostia eikä muita selainohjelmia.

 

 

Business Basic

Jos pärjäät ilman työpöydälle asennettavaa toimisto-ohjelmapakettia, tarjoaa Business Basic sinulle toimivan kokonaisuuden. Palvelu sisältää yritystason sähköpostin isännöinnin sekä suosittujen toimisto-ohjelmien verkkoversiot.

 

Tutustu pakettien sisältöihin tarkemmin klikkaamalla tästä

 
  Business Standard         Apps for Business       Business Basic  


Office-sovellusten verkko- 
ja mobiiliversiot

x x x

Sähköposti ja kalenteri
x   x

Tiimityö ja viestintä
x   x

Tiedostojen tallennus ja
jakaminen
x x x

Tietoturva ja yhteensopivuus
x x* x

Tuki ja käyttöönotto
x x x

Office-sovellusten työpöytäversiot
PC- ja Mac-tietokoneisiin
x x  

Työkalut yrityksen kehittämiseen 
ja hallintaan
x x  

 

*sisältyy osittain

Microsoft 365 varmistuspalvelu

Microsoft 365 palvelupakettiin on mahdollista liittää lisäpalveluna tietojen varmistaminen. Yhä suurempi osa yritysten tiedoista sijaitsee muualla kuin yrityksen omilla työasemilla tai palvelimilla. Joka kolmas yritys on jo kadottanut tietoja pilvipalveluissa. Suurin osa tietojen katoamisista johtuu käyttäjien virheistä. Käyttäjän virheet voivat jopa vaarantaa koko yrityksen tiedot. Siksi on erityisen tärkeää varmistaa myös pilvipalveluissa, kuten Office 365:ssa, olevat tiedot. Varmistuspalvelun avulla voidaan varmistaa

  • Sähköpostit
  • OneDrive for Business-tiedostot
  • Yhteystiedot, kalenterimerkinnät
  • Sharepoint-tiedostot sekä dokumenttikansiot

Lue myös: 7 syytä miksi Microsoft 365:n tiedot pitää varmuuskopioida

 

Tutustu lisää Microsoft 365 varmistuspalveluun

 

Microsoft 365 ohjelmistopaketti Lounealta

Autamme myös koulutuksessa

Microsoft 365 ohjelmistopaketin parhaita puolia on sen helppo käyttöönotettavuus. Ei raskaita käyttöönottoprojekteja, ohjelmistot saadaan käyttöösi nopeasti ja sujuvasti. Käytössäsi on aina uusimmat sovellusversiot. Mikäli haluat siirtää esim. olemassa olevat sähköpostit Microsoft 365 palvelun piiriin, tarjoamme myös käyttöönottopalveluita.

Hyödynnä myös tarjoamamme koulutuspalvelut, jolloin saat enemmän vastinetta rahoillesi. Microsoft 365 paketti on laaja ja saadaksesi siitä kaiken hyödyn irti, suosittelemme yrityskohtaisia koulutuksiamme, jotka räätälöimme juuri tarpeisiinne sopiviksi.  Yrityskohtaiset koulutuspaketit alkaen 125 €.

Youtube-kanavaltamme löydät useita Teams-koulutusvideoita.

Tehokkaat toimisto-ohjelmat

Microsoft 365 ohjelmistopaketin hankit ja käyttöönotat niin helposti, että muutos moderneihin pilvipalveluihin kannattaa tehdä heti. Tilaa yrityksellesi sopiva versio. Jos jokin jäi vielä mietityttämään niin jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

 

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

 

 

Suosittelemme Microsoft 365 kanssa:

Tietoturvaa Sähköposteille Lounealta

Tietoturvaa sähköposteille

Tietoturvapilvi täydentää Toimisto 365:n sähköpostiturvaominaisuuksia.

Tutustu
Toimisto 365 varmistuspalvelu

Microsoft 365 varmistuspalvelu

Joka kolmas yritys on jo kadottanut tietoja pilvipalveluissa esim. käyttäjien virheiden takia. Siksi on tärkeää varmistaa myös pilvipalveluiden tiedot.

Lue lisää
palvelulaitteet Lounealta

Palvelulaitteet

Tietokoneet ja muut toimistosi työvälineet palvelulaitteina.

Tutustu