Taloushallinto yhdessä järjestelmässä - Visma Fivaldi
Taloushallinto yhdessä järjestelmässä - Visma Fivaldi

Nykyaikainen taloushallinnonjärjestelmä vapauttaa aikaa manuaalisista ja aikaa vievistä taloushallinnon rutiineista. Visma Fivaldi soveltuu tilitoimistoille ja yli 10 hengen yrityksille, joissa on oma taloushallinto. Sähköinen järjestelmä vähentää virheitä ja säästää aikaa. Selainpohjainen pilvipalvelu on kustannustehokas ja nopea ottaa käyttöön.

Visma Fivaldi on talous- ja kiinteistöhallinnan pilvipalvelu, jonka sovellukset tarjoavat työkalut sekä taloushallinnan että kiinteistöhallinnan ammattilaisen eri tarpeisiin. Visma Fivaldilla hoidat mm. kirjanpidon, laskutuksen, myyntireskontran, palkanlaskennan, ostoreskontran ja ostolaskujen kierrätyksen.

Aktivoi maksuton koekäyttö ja tutustu palveluun rauhassa

 

Visma Fivaldin edut

Nopea ottaa käyttöön

Selaimen kautta käytettävät palvelut ovat nopeasti käyttöönotettavissa.

Säästät aikaa ja rahaa, kun palvelun käyttöönotto ei vaadi massiivisia projekteja tai investointeja.

Taloudellinen ratkaisu

Sinun ei tarvitse investoida mihinkään ylimääräiseen. Palvelun kk-maksu sisältää ohjelmat, päivitykset ja ylläpidon.

Pilvipalvelut myös skaalautuvat helposti muuttuviin tilanteisiin. Digitalisoimalla taloushallinnon prosessit säästät työaikaa ja vähennät turhaa paperinpyöritystä.

Käytettävyys

Pilvipalvelu on käytössäsi missä ja milloin tahansa. Sinun ei tarvitse huolehtia päivityksistä tai ylläpidosta, sillä palvelun tarjoaja huolehtii että uusin versio on aina käytettävissäsi.

Järjestelmä tarjoaa kattavat työkalut taloushallinnon ammattilaiselle.  Käyttötuki auttaa sinua aina ongelmatilanteissa.

 

 

Visma Fivaldi tilitoimistoille

Tilitoimistoille

Vapauta aikaasi asiakastyölle ja anna Visma Fivaldin tehdä rutiinit. Ohjelman automaattitoiminnot vähentävät inhimillisiä virheitä ja helpottavat rutiinejasi. Löydät kaikki keskeiset toiminnot samasta järjestelmästä ja hoidat viranomaisilmoitukset helposti sähköisesti. Halutessasi voit tarjota myös asiakkaallesi mahdollisuuden käyttää järjestelmää ja tarjota näin uusia vaihtoehtoja työnjakoon sekä reaaliaikaisia näkymiä asiakasyrityksen kirjanpitoon.  Sähköisessä järjestelmässä sinun ja asiakkaasi kirjaamat tiedot ovat heti saatavilla ja käytettävissä missä ja milloin tahansa.  Monipuolinen ja moderni Visma Fivaldi on yrityksellesi kilpailuetu, joka mahdollistaa täysin uusia ansaintamalleja!

 

Kiinteistönhallintaan

Visma Fivaldi on sähköinen kiinteistöhallinnan ohjelmisto, joka soveltuu niin isännöintiin ja vuokrataloyhtiöille kuin palveluasumiseenkin. Se mahdollistaa sujuvan tiedonkulun eri sidosryhmien kesken, koska kaikki oleellinen tieto on yhdessä paikassa. Visma Fivaldi säästää aikaasi rutiineilta, hoidat helposti isotkin kokonaisuudet ja useat kiinteistöt.

Visma Fivaldi kiinteistönhallintaan
Visma Fivaldi yrityksille

Yritysten taloushallinto

Sähköinen pilvipohjainen taloushallinto siirtää yrityksesi yhdellä harppauksella nykyaikaan. Helppokäyttöinen Visma Fivaldi säästää aikaa ja kustannuksia. Yhdellä järjestelmällä hoidat niin osto- kuin myyntilaskujenkin hallinnan sekä materiaalihallinnan kirjanpitoa ja palkkahallintoa unohtamatta. Arkisto ja raportointi helpottavat arkeasi, sillä kaikki tarvittava löytyy yhdestä paikasta.  Tarvittavat viranomaisilmoitukset lähtevät järjestelmästä automaattisesti.

Visma Gold Certified Partner

Lounea on Visma Gold Certified Partner ja olemme panostaneet ja perehtyneet Visman tuotteisiin ja meiltä saat kokonaispaketin kartoituksesta aina käyttökoulutukseen asti.  Taustamme IT -toimijana mahdollistaa asiakkaan liiketoiminnan kokonaisvaltaisen kehittämisen.

 

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla enemmän Visman Fivaldin hyödyistä?

Ota yhteyttä niin kartoitetaan yrityksellesi sopivin ratkaisu. Soita, laita sähköpostia tai varaa aika etätapaamiselle. 

Kalle Blomqvist
Kalle Blomqvist
Liiketoimintasovellukset
Puhelinnumero
029 7070 134
Sähköposti
kalle.blomqvist@lounea.fi
Jukka Pasanen
Jukka Pasanen
Liiketoimintasovellukset
Puhelinnumero
029 7070 143
Sähköposti
jukka.pasanen@lounea.fi

Tarvitsetko tukea sovelluksen käyttöön?

Nyt saat myös sovellustuen paikallisesti:

Sovellustuen yhteystiedot