Laadi sopimukset helposti sopimuskoneella
Laadi sopimukset helposti sopimuskoneella

Sopimuskone mullistaa yrityksesi tavan laatia asiakirjoja. Sopimuskone on digitaalinen työkalu, joka mahdollistaa helposti ja nopeasti erilaisten asiakirjojen laadinnan ilman juristin apua. Sopimuskoneella laadit niin hallinnon asiakirjat, asiakassopimukset, työsuhteeseen liittyvät sopimukset kuin kokousmuistiotkin. Asiakirjasisällöt ovat juridiikan asiantuntijoiden laatimia ja niitä päivitetään lainsäädännön muutosten myötä säännöllisesti. Sopimuskoneeseen on mahdollista tuoda myös organisaation omia asiakirjapohjia. Sähköinen arkisto tallentaa kaikki sopimuksesi tietoturvallisesti.

Sähköinen allekirjoitus

Sopimuskone sisältää myös mahdollisuuden sähköiseen allekirjoitukseen, jonka vastaanottaja voi kuitata älypuhelimella tai tietokoneella. Tämä nopeuttaa huomattavasti sopimuksen etenemistä ja käsittelyä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden testata palvelua maksutta. Tee kokeilutunnukset ja huomaat kuinka nopeasti ja helposti luot juridisesti pätevät asiakirjat. 

Sopimuskone

Sopimuskoneen edut

Ajansäästö

Asiakirjojen laatiminen pikavalintojen avulla on tehokasta ja nopeaa.  Sähköinen allekirjoitus myös nopeuttaa sopimusten hyväksymistä. Sähköinen arkisto helpottaa sopimusten hallintaa.

Laatu

Asiakirjojen sisältö on yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia ja ne päivittyvät automaattisesti lainsäädännön muuttuessa.

Paperittomuus

Asiakaskirjat voidaan laatia, allekirjoittaa ja arkistoida täysin digitaalisesti.

Sopimuskone

Mahdollistaa asiakirjojen laatimisen pikavalintojen avulla nopeasti ja laadukkaasti. Palvelussa on satoja valmiita asiakirjasisältöjä tuhansiin eri sopimustilanteisiin. Samalla sopimuskone tarjoaa mahdollisuuden myös tarkistaa esim. kaupparekisteriotteet, yhtiöjärjestykset ja luottotiedot helposti ja edullisesti tarvehetkellä.

SopimusSign

SopimusSign tarjoaa helpon ja turvallisen tavan allekirjoittaa kaikki asiakirjat juridisesti pätevästi. Allekirjoitus voidaan tehdä älypuhelimella tai tietokoneella. Vahvassa allekirjoituksessa voidaan käyttää pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Palveluun voidaan tuoda myös omia sopimuksia allekirjoitettavaksi.

Automaattinen arkisto

Sopimuskoneella laaditut tai SopimuSignilla allekirjoitettavat asiakirjat arkistoituvat palveluun automaattisesti. Sopimustilin arkisto on saatavilla missä ja milloin vain myös mobiilisovelluksella.

Kokeile maksutta

Voit kokeilla sopimuskonetta maksutta. Tee kokeilutunnukset ja testaa kuinka helppoa asiakirjojen laatiminen voi olla. 

 

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla enemmän Sopimuskoneen hyödyistä?

Ota yhteyttä niin kartoitetaan yrityksellesi sopivin ratkaisu. Soita, laita sähköpostia tai varaa aika etätapaamiselle. 

Kalle Blomqvist
Kalle Blomqvist
Liiketoimintasovellukset
Puhelinnumero
029 7070 134
Sähköposti
kalle.blomqvist@lounea.fi
Jukka Pasanen
Jukka Pasanen
Liiketoimintasovellukset
Puhelinnumero
029 7070 143
Sähköposti
jukka.pasanen@lounea.fi