Visma.net Expense matka- ja kululaskujen käsittely
Helpota matkalaskujen ja kuittien käsittelyä

Helpota matka- ja kululaskujen käsittelyä ja ota käyttöösi Visma.net Expense. Nykyaikaisella matka- ja kululaskuohjelmalla säästät työaikaa ja minimoit virheiden mahdollisuudet. 

Visma.net Expense tekee yrityksesi matka- ja kululaskujen käsittelystä helppoa, sujuvaa ja turvallista. Selainpohjaisella ojelmistolla kirjaat matka- ja kululaskut missä ja milloin tahansa: eri laitteilla – matkalla, kotona tai töissä. Käsittelyprosessi laskujen syötöstä hyväksyntään, maksatukseen, kirjanpitoon ja viranomaisraportointiin hoituu sujuvasti ja ajantasaisesti.

Kokeile nyt veloituksetta Visma.net Expenseä kahden viikon ajan. Kokeilu ei sido sinua mihinkään, vaan otamme sinuun jakson lopuksi yhteyttä ja voit vapaasti päättää jatkosta.

 

 

 

Matkalaskut

Päivärahojen, kilometrikorvausten ja kulujen ilmoittamisen ei tarvitse olla monimutkaista ja aikaavievää. Visma.net Expensen selkeä käyttöliittymä ja automaattilaskennat helpottavat ja nopeuttavat tietojen kirjaamista. Matkalaskujen käsittely onnistuu kätevästi mobiilissa ja selaimella.

Katso videolta kuinka helppoa matkalaskujen teko ja käsittely Visma.net Expensellä on!

Kuitit ja kululaskut

Kaipaatko yksinkertaisuutta taksi-, edustus-, toimistotarvike- ja muiden kulukuittien käsittelyyn? 

Kuittien käsittely ja kululaskujen syöttäminen onnistuu sujuvasti ja nopeasti mobiilisovelluksen avulla; kuvaa kuitti, muodosta kululasku ja lähetä hyväksyntään. Laskujen hyväksyntä onnistuu mobiillisovelluksella sekä selaimella.

Katso videolta kuittien käsittely ja kululaskujen syöttö Visma.net Expense Employee -mobiilisovelluksessa!

Visma.net Expense hyödyt

Helppo käyttää

Selkeä käyttöliittymä ja automaattilaskennat helpottavat laskujen syöttöä. Hyväksynnän jälkeen tapahtumat ovat siirrettävissä maksatukseen. Voit seurata reaaliaikaisesti omien laskujen käsittelyn etenemistä.

Nopea käyttöönotto

Käyttöönotossa tarkistetaan yrityskohtaiset määritykset ja perustiedot, jonka jälkeen ohjelmisto on käyttövalmis. Visma.net Expensen käyttöönotto hoituu nopeimmillaan muutamissa tunneissa!

Läpinäkyvä hinnoittelu

Visma.net Expensen hinnoittelu perustuu käyttäjien määrään. Tällöin olet aina selvillä ohjelmiston käyttömaksuista ja kustannukset eivät pääse yllättämään.

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla enemmän matka- ja kululaskujen käsittelystä?

Ota yhteyttä niin kartoitetaan yrityksellesi sopivin ratkaisu. Soita, laita sähköpostia tai varaa aika etätapaamiselle. 

 

Kalle Blomqvist
Kalle Blomqvist
Liiketoimintasovellukset
Puhelinnumero
029 7070 134
Sähköposti
kalle.blomqvist@lounea.fi
Jukka Pasanen
Jukka Pasanen
Liiketoimintasovellukset
Puhelinnumero
029 7070 143
Sähköposti
jukka.pasanen@lounea.fi