Toimisto 365 mahdollistaa joustavan mobiilityöskentelyn

novitek_iso.jpg

Oy Nordic SPA Ltd :ssa vuosikymmenien kokemus on viime vuosina jalostunut laadukkaiden kotikylpylätuotteiden valmistukseen. Yllätyksenä saattaa tulla, että esimerkiksi yrityksen ulkoporealtaat valmistetaan kokonaan Salossa käsityönä. Tästä merkkinä tuotteilla on avainlippu.

 

Toimisto-ohjelmat pilvessä

Yrityksessä on nelisenkymmentä työntekijää, joista 10 toimistotyössä ja loput tuotannossa. Yrityksessä on otettu hiljattain käyttöön Toimisto 365 –palvelu, joka on osaltaan tehostanut ja helpottanut yrityksen toimintaa.

”Suurimmat hyödyt olemme saaneet jaetuista sähköpostilaatikoista ja kalenteritoiminnoista.” kertoo avainasiakaspäällikkö Tomi Blåfield. ” Nyt tilaukset eivät jää kenenkään omaan sähköpostiin roikkumaan, vaan jaetun sähköpostilaatikon kautta tiedot ovat useamman henkilön saatavilla. Sähköpostin toiminta on myös varmenpaa ja nopeampaa kuin aiemmin."

"Meille myynnissä tärkeää on lisäksi joustava mobiilityöskentely, koska olemme paljon poissa toimistolta." jatkaa Blåfield.

 

Nopea ja helppo käyttöönotto

Toimisto 365 palvelun hyödyt ovat selvät. ”Palvelu tuo yritykselle koosta riippumatta ajansäästöä ja selkeyttä. Kalenterien ja sähköpostien jakaminen helpottavat yrityksen toimintaa hyvin konkreettisesti. Palvelun käyttöönotto on lisäksi helppoa ja nopeaa.” kertoo Lounean myyntipäällikkö Kalle Blomqvist. Perinteisten toimisto-ohjelmien lisäksi paketissa on monia muita ohjelmia, joilla voi tehostaa yrityksen toimintaa.

 

Tutustu Toimisto 365 -ohjelmistopakettiin