ProPrint Oy

Lounea Yritysratkaisut Oy (ent. Canorama) toimii ProPrintin kokonaisvaltaisena painolaiteratkaisujen kumppanina. ProPrint luotti pitkäaikaiseen kumppaniinsa myös uusien painolaitteiden hankintaprosessin aikana. 

“Lounea on tuttu ja luotettava kumppani. Tiesimme tarkkaan mitä saamme, ja kun (aikaisemmat) kokemukset ovat olleet hyviä, meidän ei tarvinnut kyseenalaistaa mitään.” - Jesse Luhtala, myynti- ja markkinointivastaava, ProPrint Oy

Menestyksekäs yhteistyö ProPrintin kanssa on jatkunut jo vuosikymmenen ajan ja ProPrint luottaa Louneaan myös ylläpidossa ja laitehuolloissa. “On aika yleistä kilpailijoilla, joilla mekin olemme välillä käyneet, kun he ovat ulkoistaneet sen (ylläpidon) kolmannelle osapuolelle, ettei homma toimi ihan niin hyvin kuin Lounealla, jolla kaikki on omissa käsissään”, Luhtala kuvailee.

Yhteistyön tärkeimmät liiketoimintahyödyt

  • Tuotanto on tehostunut ja laatu parantunut
  • Tuotannon kokonaiskustannukset ovat madaltuneet ja läpimenoajat lyhentyneet
  • Tuotannon seisokkiajat on saatu minimoitua

 

“Lounea on oikea valinta yrityksille, jotka osaavat arvostaa sitä palvelun toimivuutta ja laskea arvon sille, että se oma tuotanto pyörii hyvin vaivattomasti ja saumattomasti. Ja ymmärtää myös sen, että kaikista parasta palvelua ei välttämättä halvimmalla saa, mutta sille rahalle saa vastinetta Lounean kanssa”.
 Jesse Luhtala, myynti- ja markkinointivastaava, ProPrint Oy