Nopeat ja toimivat tietoliikenneyhteydet takaavat toiminnan jatkuvuuden Forssa Printissä

Forssankirjapaino.jpg

Forssa Printin tuotantohallissa Viksbergissä humisee ja kohisee painokoneiden työntäessä ulos lehteä toisen perään. Usealla eri linjastolla painetaan taukoamatta mm. mainos- ja aikakauslehtiä.

 

Kriittiset yhteydet

Lounea toimittaa Forssa Printille nopeat ja toimintavarmat valokuituyhteydet. ”Toimialamme on hektinen, sillä painoaineistot tulevat usein asiakkailta aivan viime hetkillä. Koska materiaalit toimitetaan sähköisesti, ovat nopeat ja toimivat tietoliikenneyhteydet todella kriittisiä toiminnallemme.” kertoo Forssa Printin ICT manager Ali Hairetdin. "Meillä on useita toimipaikkoja ja myös näiden välillä tiedon on kuljettava saumattomasti, jotta voimme lunastaa omat asiakaslupauksemme laadusta ja aikatauluista." Hairetdin jatkaa.

 

Lounean ICT asiantuntija auttaa tarvittaessa

Yhteyksien lisäksi Lounea toimittaa Forssa Printille ohjelmistopalveluja sekä ICT Care –asiantuntijapalvelua. ” ICT Care -palvelun merkitys on toiminnallemme todella suuri. Lounean asiantuntija on aina käytettävissä tarvittaessa ja tekee työtä rinnakkain omien ICT-asiantuntijoidemme kanssa. Meille on ollut tärkeää, että voimme myös itse operoida palveluita tarvittaessa. Tämä ei ole onnistunut kaikkien kumppaneiden kanssa.” kertoo Ali Hairetdin. Näiden palveluiden lisäksi Forssa Print Oy käyttää Lounean konesalipalveluita eli toiminnan kannalta kriittiset laitteet sijaitsevat Lounean tiloissa ylläpidettyinä ja varmennettuina.

 

Kokonaisvaltaista kumppanuutta

Lounean ja Forssa Printin yhteistyö ulottuu vuosien taakse. Ali Hairetdin arvostaa Lounean kanssa työskentelyssä aitoa kumppanuutta ja avointa vuorovaikutusta. ”Lounea on juuri oikeankokoinen kumppani meille, sillä pystymme yhdessä kehittämään palveluita haluttuun suuntaan .”

”Käymme Forssaprintin kanssa viikottaista keskustelua myynnin ja ICT -asiantuntijoiden kesken.” kertoo asiakkuuspäällikkö Ville Peltonen. ”Kun keskusteluissa on mukana sekä teknistä että kaupallista osaamista, varmistamme asiakkaallemme lisäarvoa tuottavat palvelut ja saamme myös itse arvokasta palautetta palveluistamme."

 

Tutustu palveluihin