Hyppää pääsisältöön
Front page
Lounea viestintäpalvelu parantaa yrityksesi saavutettavuutta

Lounea Viestintäpalvelu parantaa yrityksesi saavutettavuutta

Asiakkaat odottavat yrityksiltä nopeaa palvelua. Lounea viestintäpalvelu on helppokäyttöinen ja joustava pilvipalvelu, joka skaalautuu yrityksesi mukana. Se soveltuu pelkästään puhelinvaihteeksi, mutta parhaimmillaan tehostaa työntekoa ja parantaa asiakaspalvelun laatua. 

Lounea Viestintäpalvelu korvaa perinteisen puhelinjärjestelmän yhdistämällä liikkuvuuden, VoIP-puhelut ja kiinteät viestintäyhteydet. Palvelussa on lukuisia ominaisuuksia kuten tavoitettavuustiedot (läsnäolo, henkilökohtaiset puhelunohjaukset), viestintäpalvelut (perinteiset puhelinvaihdepalvelut, SMS-viestit), takaisinsoittotoiminteet, palveluaikojen hallinta jne. Eri tasoisille käyttäjille omat käyttöliittymät. Toimii niin mobiililla, tietokoneella kuin pöytäpuhelimellakin.  Mahdollisuus täydentää yrityskohtaisilla lisäpalveluilla.

Paranna asiakaskokemaa

Työntekijäsi ja asiakaspalvelusi ovat entistä paremmin tavoitettavissa. Asiakaspalvelu nopeutuu eikä resursseja hukata. Puhelut ohjautuvat suoraan vapaille henkilöille ja automaattisilla tiedotteilla varmistat, etteivät asiakkaasi jää ilman vastausta. Raportointi mahdollistaa asiakastyytyväisyyden jatkuvan seurannan.

Tehosta liiketoimintaasi

Lounea Viestintäpalvelu on käytettävissä missä tahansa. Ratkaisulla huolehdit siitä, että resurssit on kohdennettu oikein ja esim. asiakaspalvelun kuorma jakautuu tasaisesti. Laajat raportointimahdollisuudet auttavat toiminnan kehittämisessä.

Moderni pilvipalvelu

Modernin pilvipalvelun käyttö on mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta. Se on käytettävissä niin selaimella, kiinteällä puhelimella kuin mobiilillakin. Puheratkaisu mahdollistaa mm. puheluiden siirrot, välitykset, siirrot ja tiedotteet erilaisten ohjausten perusteella. Hallinta on helppoa ja vaivatonta.  

Lounea Viestintäpalvelu on räätälöitävissä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Se soveltuu kaikenkokoisille yrityksille. Käyttäjien määrää on helppo muuttaa ja eri käyttäjäprofiilien ja lisäpalveluiden avulla teemme kokonaisuudesta teidän näköisenne.

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä ja kerromme lisää

Antti-Teollisuus hyödyntää Lounea Viestintäpalvelua

Antti-Teollisuus Oy

Metallituotteita valmistava Antti-Teollisuus ja Lounea ovat tehneet yhteistyötä vuosikymmenien ajan. Puheliikenne yrityksessä hoidetaan Lounea Viestintäpalvelulla.