Hyppää pääsisältöön
Front page
Taloushallinto yhdessä järjestelmässä - Visma Fivaldi

Taloushallinto yhdessä järjestelmässä - Visma Fivaldi

Nykyaikainen taloushallinnonjärjestelmä vapauttaa aikaa manuaalisista ja aikaa vievistä taloushallinnon rutiineista. Visma Fivaldi soveltuu tilitoimistoille ja yli 10 hengen yrityksille, joissa on oma taloushallinto. Sähköinen järjestelmä vähentää virheitä ja säästää aikaa. Selainpohjainen pilvipalvelu on kustannustehokas ja nopea ottaa käyttöön.

Visma Fivaldi on talous- ja kiinteistöhallinnan pilvipalvelu, jonka sovellukset tarjoavat työkalut sekä taloushallinnan että kiinteistöhallinnan ammattilaisen eri tarpeisiin. Visma Fivaldilla hoidat mm. kirjanpidon, laskutuksen, myyntireskontran, palkanlaskennan, ostoreskontran ja ostolaskujen kierrätyksen.

Tilitoimistoille

Vapauta aikaasi asiakastyölle ja anna Visma Fivaldin tehdä rutiinit. Ohjelman automaattitoiminnot vähentävät inhimillisiä virheitä ja helpottavat rutiinejasi. Löydät kaikki keskeiset toiminnot samasta järjestelmästä ja hoidat viranomaisilmoitukset helposti sähköisesti. Halutessasi voit tarjota myös asiakkaallesi mahdollisuuden käyttää järjestelmää ja tarjota näin uusia vaihtoehtoja työnjakoon sekä reaaliaikaisia näkymiä asiakasyrityksen kirjanpitoon.  Sähköisessä järjestelmässä sinun ja asiakkaasi kirjaamat tiedot ovat heti saatavilla ja käytettävissä missä ja milloin tahansa.  Monipuolinen ja moderni Visma Fivaldi on yrityksellesi kilpailuetu, joka mahdollistaa täysin uusia ansaintamalleja!

Kiinteistönhallintaan

Visma Fivaldi on sähköinen kiinteistöhallinnan ohjelmisto, joka soveltuu niin isännöintiin ja vuokrataloyhtiöille kuin palveluasumiseenkin. Se mahdollistaa sujuvan tiedonkulun eri sidosryhmien kesken, koska kaikki oleellinen tieto on yhdessä paikassa. Visma Fivaldi säästää aikaasi rutiineilta, hoidat helposti isotkin kokonaisuudet ja useat kiinteistöt.

Yrityksille

Sähköinen pilvipohjainen taloushallinto siirtää yrityksesi yhdellä harppauksella nykyaikaan. Helppokäyttöinen Visma Fivaldi säästää aikaa ja kustannuksia. Yhdellä järjestelmällä hoidat niin osto- kuin myyntilaskujenkin hallinnan sekä materiaalihallinnan kirjanpitoa ja palkkahallintoa unohtamatta. Arkisto ja raportointi helpottavat arkeasi, sillä kaikki tarvittava löytyy yhdestä paikasta.  Tarvittavat viranomaisilmoitukset lähtevät järjestelmästä automaattisesti.

Lounea on Visma Gold Certified Partner ja Suomen suurin Visma Software jälleenmyyjä. Meiltä saat kokonaispaketin kartoituksesta aina käyttökoulutukseen asti.  Taustamme ICT toimijana mahdollistaa  liiketoimintasi kokonaisvaltaisen kehittämisen. Tarjoamme palveluille myös sovellustuen.

Kiinnostuitko? Haluatko kuulla enemmän Visman Fivaldin hyödyistä?

Ota yhteyttä niin kartoitetaan yrityksellesi sopivin ratkaisu.