Lounea videovalvonta
Videovalvontapalvelu turvaa toimitilasi

Nykyaikainen videovalvontapalvelu on edullinen ja vaivaton tapa vähentää yrityksesi aineelliseen ja aineettomaan omaisuuteen kohdistuvaa riskiä. Usein jo pelkkä videovalvontajärjestelmän olemassaolo on omiaan vähentämään rikollisten kiinnostusta yritystäsi kohtaan. Mahdollisen rikoksen tapahtuessa, sen selvittäminen tallenteiden avulla helpottuu merkittävästi. 

Palvelumme soveltuu niin pienen myymälän kuin ison tehdasalueenkin valvontaan. Hinnat alkaen 36 €/kk (alv 0%).

 

 

Lounea videovalvontapalvelu

Helppo kokonaisratkaisu

Lounea videovalvontapalvelu on kokonaisratkaisu yrityksesi videovalvontatarpeisiin. Tarjoamme kaiken tarvekartoituksesta asennukseen, ylläpitoon ja käytön opastukseen yhtenä palveluna. Asiantuntevat myyjät ja asentajamme käyvät kanssasi läpi valvontatarpeet ja palvelu toimitetaan käyttövalmiina.

Kaikki huollot, päivitykset ja ylläpito sisältyvät kuukausimaksuun, joten järjestelmän käyttökustannus on aina tiedossa.

Lounea videovalvontapalveluun voidaan mahdollisuuksien mukaan liittää myös jo asiakkaalla käytössä olevia kameroita.

Katso reaaliajassa tai tallenteina

Lounea videovalvontapalvelun tallenteet säilyvät turvassa Lounean huipputurvallisissa konesalitiloissa. Kameroiden kuvaa voi seurata reaaliajassa tietokoneen tai kännykän avulla tai tallenteita voidaan selata jälkikäteen. Tarjoamamme kamerat ovat kuvanlaadultaan erinomaisia ja ne soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön. Kameroilla voidaan saada tunnistettavaa kuvaa infrapunavalon avulla myös täysin pimeässä.

Huoleton 

Palvelu toimitetaan avaimet käteen - toimituksena. Lounea huolehtii palveluun kuuluvien laitteiden ylläpidosta ja tietoturvasta. 

Helppo

Sinun ei tarvitse miettiä mikä kamera on oikea kohteeseen, asentaa kameroita paikalleen, miettiä mitä kytkimiä tarvitaan, määritellä tallentimen asetuksia yms. Me huolehdimme että kaikki toimii sovitusti. Lisäksi toimitamme kattavat ohjeet ja opastamme palvelun käyttöön.

 

Kustannustehokas

Palvelun kulut ovat tiedossa etukäteen. Palvelun kk-hintaan kuuluu videomateriaalin siirtämiseen tarvittava verkon kapasiteetti, tallennus tila sekä palvelun kriittisten komponenttien kuten tallentimien sekä kameroiden valvonta ja ylläpito.

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä.

Kasvata toimitilojesi turvallisuutta videovalvonnalla

Tallentava valvontakamera kasvattaa toimitilojesi turvallisuutta, ehkäisee rikoksia ja ilkivaltaa.

Jätä yhteydenottopyyntö niin kerromme lisää palvelustamme.