Tallenuspalvelu
Pidä tietosi varmassa tallessa tallennuspalvelussa

Tallennuspalvelulla on helppo luoda turvallinen paikka kaikelle henkilökohtaiselle tiedollesi. Tallennuspalvelu toimii myös keskitettynä tallennuspaikkana yrityksesi työntekijöille. Tallennus tapahtuu kaksivaiheisesti, ensin paikalliseen sisäverkossa olevaan tallenninlaitteeseen ja lisäksi pilvessä sijaitsevalle tallentimelle. Pääset käsiksi digitaaliseen sisältöösi erilaisilla käyttölaitteilla olitpa sitten kytkeytyneenä yrityksen sisäverkkoon tai jossain päin maailmalla, netin yli. Tallennuspalvelu näkyy ruudullasi verkkolevynä, mediatiedostona tai web -palveluna, riippuen käyttölaitteen järjestelmästä.

Tallennuspalvelun avulla digitaalisen sisällön tallentaminen, varmistaminen ja käyttö on helpompaa ja tietosi on aina kaikkialta saatavilla.

Palvelun edut

  • Paikallinen jaettu tallennus - Tallenna tiedostot keskitetysti kotona/toimistossa ja luo tiedostojaot monelle käyttäjälle
  • Yksityinen pilvitallennus - Käytä tiedostoja Tallennuspalvelulta helposti etäyhteydellä mistä ja milloin vain
  • On-line varmuuskopio - Kaikki mitä tallennat, Tallennuspalvelu varmuuskopioi automaattisesti verkon yli datakeskukseen. Datakeskus sijaitsee Suomessa.
  • Kustannustehokas - Runsaaasti tallennus/varmistus tilaa
  • Yksi ratkaisu - Tallennus, varmuuskopiointi ja tietojen saatavuus

 

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI