Lounea Toimisto 365
Toimisto 365 - mukanasi ajasta ja paikasta riippumatta

Nykyaikainen toimisto kulkee mukanasi missä tahansa ja on käytettävissä millä laitteella tahansa. Lounea Toimisto 365 soveltuu kaikenkokoisille yrityksille tarjoten aina ajantasaiset ja tietoturvalliset toimisto-ohjelmistot ja viestintäpalvelut. Pilvipalvelu mahdollistaa sen, että tiedostot ja sähköpostit ovat käytettävissä millä tahansa laitteella ja koska tahansa. Tiedostot myös pysyvät tallessa, vaikka tietokoneesi tai puhelimesi hajoaisi tai katoaisi.

Toimisto 365 –palvelu joustava ratkaisu, joka muuntuu helposti yrityksen kasvaessa. Kulut on helppo budjetoida käyttäjäkohtaisen hinnoittelun takia.

 

HALUATKO LISÄTIETOJA?

Business Premium

Suosituin pakettimme, jossa on mukana kaikki mitä yritys tarvitsee. Tutun Office –ohjelmistopaketin lisäksi mukana viestintäpalvelut: sähköposti, One Drive, SharePoint, Yammer ja Teams. Office –paketista mukana sekä laitteille asennettavat sovellukset että verkkoversiot.

Hinta 11,10 €/kk/käyttäjä

(alv 0%)

 

TILAA

 

Business

Tarvitsetko vain Toimisto-ohjelmat? Word, Excel, PowerPoint, Access, One Note, Outlook ja Publisher laitteille asennettavina sovelluksina sekä Word, Excel ja PowerPoint verkkoversioina.

Paketti ei sisällä yritystason sähköpostia eikä muita selainohjelmia.

Hinta 10,30 €/kk/käyttäjä

(alv 0%)

 

TILAA

Business Essential

Jos pärjäät ilman työpöydälle asennettavaa toimisto-ohjelmapakettia, tarjoaa Essentials sinulle toimivan kokonaisuuden. Palvelu sisältää yritystason sähköpostin isännöinnin sekä suosittujen toimisto-ohjelmien verkkoversiot.

 

Hinta 5,10 €/kk/käyttäjä

(alv 0%)

 

TILAA

Toimisto 365 ohjelmistopaketti

Toimisto 365 sisältää versiosta riippuen monipuolisen kattauksen toimisto-ohjelmia. Hyödynnä ne kaikki omassa toiminnassasi.

 • Perinteiset toimistosovellukset: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access, Publisher
 • Skype for Business: mahdollistaa verkkokokoukset ( jopa 250 osallistujaa), pikaviestit ja puhelut käyttäjien välillä. Synkronoituu kalenterisi kanssa ja kertoo, oletko tavoitettavissa.  (Skype -palvelun uusmyynti päättyy Microsoftin toimesta 1.10.2018. Ohjelman korvaa Teams.)
 • OneDrive: Mahdollistaa tiedostojen tallentamisen pilveen ja niiden jakamisen myös yrityksen ulkopuolisten henkilöiden kanssa. Tallennustilaa 1 teratavua / käyttäjä
 • SharePoint: Mahdollistaa työryhmien omat työskentelytilat ja keskustelut. Sopii myös yrityksen sisäisen Intranetin alustaksi
 • Yammer: yrityksen sisäinen ”facebook”, voidaan luoda erilaisia keskusteluryhmiä
 • Planner: Pienimuotoinen projektien suunnittelutyökalu, johon voidaan liittää muita dokumentteja
 • Teams: Mini-SharePoint, jolla voit luoda työryhmille yhteisiä työskentelyalustoja
 • Power-BI: Raportointi- ja analysointityökalu
 • Flow: mahdollistaa automaattisia työnkulkuja Office 365 sovellusten välillä
 • Bookings: kevyt ajanvarausjärjestelmä, joka integroituu Officen kalenteriin
 • Sway: esitystyökalu, jolla luot näyttäviä raportteja ja esityksiä

 

Toimisto 365 ohjelmstopaketti Lounealta

Autamme myös koulutuksessa

Toimisto 365 ohjelmistopaketin parhaita puolia on sen helppo käyttöönotettavuus. Ei raskaita käyttöönottoprojekteja, ohjelmistot saadaan käyttöösi nopeasti ja sujuvasti. Käytössäsi on aina uusimmat sovellusversiot. Mikäli haluat siirtää esim. olemassa olevat sähköpostit Toimisto 365 palvelun piiriin, tarjoamme myös käyttöönottopalveluita.

Hyödynnä myös tarjoamamme koulutuspalvelut, jolloin saat enemmän vastinetta rahoillesi. Toimisto 365 paketti on laaja ja saadaksesi siitä kaiken hyödyn irti, suosittelemme yrityskohtaisia koulutuksiamme, jotka tarvittaessa räätälöimme juuri tarpeisiinne sopiviksi.  Yrityskohtaiset koulutuspaketit alkaen 500 €.

Toimisto 365 varmistuspalvelu

Toimisto 365 palvelupakettiin on mahdollista liittää lisäpalveluna tietojen varmistaminen. Yhä suurempi osa yritysten tiedoista sijaitsee muualla kuin yrityksen omilla työasemilla tai palvelimilla. Joka kolmas yritys on jo kadottanut tietoja pilvipalveluissa. Suurin osa tietojen katoamisista johtuu käyttäjien virheistä. Käyttäjän virheet voivat jopa vaarantaa koko yrityksen tiedot. Siksi on erityisen tärkeää varmistaa myös pilvipalveluissa, kuten Office 365:ssa, olevat tiedot. Varmistuspalvelun avulla voidaan varmistaa

 • Sähköpostit
 • OneDrive for Business-tiedostot
 • Yhteystiedot, kalenterimerkinnät
 • Sharepoint-tiedostot sekä dokumenttikansiot

Palveluun sisältyy 50 Gt varmistustilaa / käyttäjä. Käytössä on yhteinen, jaettu levytilapooli kaikkien verkkotunnukseen kuuluvien varmistuskäyttäjien kesken. Esimerkiksi 10 käyttäjällä on yhteensä 500 Gt yhteistä varmistustilaa. Kun yrityksen kokonaisvarmaistustila täyttyy, tilaa saa helposti tilattua lisää.

Lue myös: 7 syytä miksi Toimisto 365:n tiedot pitää varmuuskopioida

Tehokkaat toimisto-ohjelmat

Toimisto 365 ohjelmistopaketin hankit ja käyttöönotat niin helposti, että muutos moderneihin pilvipalveluihin kannattaa tehdä heti. Tilaa yrityksellesi sopiva versio. Jos jokin jäi vielä mietittymään niin jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä.

 

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

 

 

Suosittelemme Toimisto 365 kanssa:

Tietoturvaa Sähköposteille Lounealta

Tietoturvaa sähköposteille

Postiturva suodattaa roskapostin ja haitalliset ohjelmat. Tarvittaessa myöt salaat sähköpostiviestisi.

Tutustu
Toimisto 365 varmistuspalvelu

Toimisto 365 varmistuspalvelu

Joka kolmas yritys on jo kadottanut tietoja pilvipalveluissa esim. käyttäjien virheiden takia. Siksi on tärkeää varmistaa myös pilvipalveluiden tiedot.

Lue lisää
Elinkaaripalvelu Lounealta

Palvelulaitteet

Palvelulaite on nykyaikainen ja helppo tapa hankkia ajanmukaiset työvälineet. Helposti budjetoitava kk-maksu kattaa laitteen, huollot sekä tietoturvallisen kierrätyksen.

Tutustu