Kätevä sopimuskone tehostaa ajankäyttöäsi
Laadi sopimukset helposti sopimuskoneella

Sopimuskone mullistaa yrityksesi tavan laatia asiakirjoja. Sopimuskone on digitaalinen työkalu, joka mahdollistaa helposti ja nopeasti erilaisten asiakirjojen laadinnan ilman juristin apua. Sopimuskoneella laadit niin hallinnon asiakirjat, asiakassopimukset, työsuhteeseen liittyvät sopimukset sekä kokousmuistiot. Asiakirjasisällöt ovat juridiikan asiantuntijoiden laatimia ja niitä päivitetään lainsäädännön muutosten myötä säännöllisesti. Sopimuskoneeseen on mahdollista tuoda myös organisaation omia asiakirjapohjia.

Sähköinen allekirjoitus

Sopimuskone sisältää myös mahdollisuuden sähköiseen allekirjoitukseen, jonka vastaanottaja voi kuitata älypuhelimella tai tietokoneella. Tämä nopeuttaa huomattavasti sopimuksen etenemistä ja käsittelyä.

Allekirjoitetut sopimukset arkistoituvat järjestelmään ja ovat helposti löydettävissä jatkossakin.

Sopimuskone

Mahdollistaa asiakirjojen laatimisen pikavalintojen avulla nopeasti ja laadukkaasti. Palvelussa on satoja valmiita asiakirjasisältöjä tuhansiin eri sopimustilanteisiin. Samalla sopimuskone tarjoaa mahdollisuuden myös tarkistaa esim. kaupparekisteriotteet, yhtiöjärjestykset ja luottotiedot helposti ja edullisesti tarvehetkellä.

SopimusSign

SopimusSign tarjoaa helpon ja turvallisen tavan allekirjoittaa kaikki asiakirjat juridisesti pätevästi. Allekirjoitus voidaan tehdä älypuhelimella tai tietokoneella. Vahvassa allekirjoituksessa voidaan käyttää pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Palveluun voidaan tuoda myös omia sopimuksia allekirjoitettavaksi.

Automaattinen arkisto

Sopimuskoneella laaditut tai SopimuSignilla allekirjoitettavat asiakirjat arkistoituvat palveluun automaattisesti. Sopimustilin arkisto on saatavilla missä ja milloin vain myös mobiilisovelluksella.

Sopimuskone

Sopimuskoneen edut

Ajansäästö

Asiakirjojen laatiminen pikavalintojen avulla on tehokasta ja mahdollistaa nopeasti pätevien asiakirjojen laadinnan.  Sähköinen allekirjoitus myös nopeuttaa sopimusten hyväksymistä. Lisäksi sopimukset arkistoituvat paikkaan, joka on helposti saavutettavissa vaikkapa älypuhelimella.

Laatu

Asiakirjojen sisältö on yritysjuridiikan asiantuntijoiden laatimia ja päivittyvät automaattisesti lainsäädännön muuttuessa.

Paperittomuus

Asiakaskirjat voidaan laatia, allekirjoittaa ja arkistoida digitaalisesti, jolloin paperia säästyy.

Kokeile veloituksetta

Voit kokeilla palvelua laatimalla veloituksetta yhden sopimuksen. Tee tästä kokeilutunnukset.

Kiinnostuitko?

Tarvitsetko lisätietoja? Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä. Voit olla myös yhteydessä suoraan sovellusmyyntiimme.

Kalle Blomqvist
Kalle Blomqvist
Myyntipäällikkö
Puhelinnumero
029 7070 134
Sähköposti
kalle.blomqvist@lounea.fi
Jukka Pasanen
Jukka Pasanen
Myyntipäällikkö
Puhelinnumero
029 7070 143
Sähköposti
jukka.pasanen@lounea.fi
Lasse Wahteristo
Lasse Wahteristo
Myyntipäällikkö
Puhelinnumero
029 7070 183
Sähköposti
lasse.wahteristo@lounea.fi