Lounealta Tehden ohjelmistot
Sähköiset kassa- ja ajanvarausjärjestelmät helpottavat yrittäjän arkea

Nyt on aika unohtaa vanhanaikainen kassakone ja paperiset ajanvarauskirjat. Siirry tehokkaaseen Tehden Kassa – ja ajanvarausjärjestelmään ja helpota yrittäjän arkeasi. Pilvipalveluna toimiva Tehden Kassa- ja ajanvarausjärjestelmät toimivat missä ja milloin vain. Järjestelmät soveltuvat aivan pienistä isoihin, monen toimipisteen yrityksiinkin.

 

HALUATKO LISÄTIETOJA?

 

Nopea käyttöönotto

Sinun ei tarvitse asentaa mitään. Palvelut ovat käytettävissäsi netin yli missä ja milloin tahansa.

Säästät aikaa ja rahaa, kun palvelun käyttöönotto ei vaadi massiivisia projekteja.

Kustannustehokkuus

Sinun ei tarvitse investoida mihinkään ylimääräiseen. Palvelun kk-maksu sisältää ohjelmat, päivitykset ja ylläpidon. Maksat vain käytöstä.

Pilvipalvelut myös skaalautuvat helposti muuttuviin tilanteisiin. Lisää tai poista ominaisuuksia ja käyttäjiä. Maksat vain tarvitsemistasi palveluista

Käytettävyys

Pilvipalvelu on käytössäsi missä ja milloin tahansa. Sinun ei tarvitse huolehtia päivityksistä tai ylläpidosta, sillä palvelun tarjoaja huolehtii että uusin versio on aina käytettävissäsi.

Samassa järjestelmässä saat kaiken tarvittavan. Käyttötuki auttaa sinua aina ongelmatilanteissa.

 

 

Ajavaraus netissä

Anna asiakkaillesi mahdollisuus varata aika palveluihisi sähköisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Sähköinen ajanvarausjärjestelmä mahdollistaa varaukset 24/7, myös silloin kun sinä olet varattuna tai poissa työpuhelimen ääreltä.  Sähköinen ajanvaraus on kilpailuetu, sitä asiakkaat tänä päivänä odottavat.

Ajanvarausjärjestelmä sisältää monipuolisen varauskalenterin ja helposti päivitettävän asiakasrekisterin lisäksi työkalut nettiajanvaraukseen, työvuorosuunnitteluun, markkinointiin sekä raportointiin.

Sähköistä ajanvarausta käyttävät mm. kampaamot, hierojat, liikuntakeskukset ja sillä voi varata aikoja palveluihin, tiloihin, laitteisiin, tapahtumiin ja ryhmiin.

Hinta alkaen 29 €/kk

 

Päivitä kassajärjestelmäsi

Päivitä vanha kassakoneesi tai kassajärjestelmäsi Tehden Kassaan.  Kassajärjestelmä sisältää peruskassatoimintojen lisäksi helppokäyttöiset työkalut tuote- ja varastonhallintaan, raportointiin, asiakashallintaan sekä markkinointiin. Kaikki tarvittava yhdessä järjestelmässä – yhdellä kuukausimaksulla.

Tietokoneella käytettävään kassajärjestelmään voi liittää useita toimipisteitä, jolloin myös reaaliaikainen ketjunohjaus onnistuu missä ja milloin vain netin kautta. Sähköiseen kassajärjestelmään on lisäksi liitettävissä lukuisia lisäominaisuuksia, kuten laskutus, reskontra ja verkkokauppa.

Hinta alkaen 49 €/kk

 

Lounealta Tehden Kassa

Kaikki tarvittavat laitteet saat Lounealta

Tehden ohjelmistot toimivat netin kautta, joten niiden käyttöön tarvitaan tietokone. Tietokoneet ja muut tarvittavat laitteet kuten maksupäätteet, kuittitulostimet, kassalippaat ja viivakoodinlukijat saat meiltä helposti asiantuntijoidemme opastuksella.

Kiinnostuitko?

Mikäli tarvitset sekä kassa- että ajanvarausjärjestlmää, saat ne tarvittaessa myös samassa paketissa. Tehden tuoteperheestä löytyvät lisäksi omat erityisesti kauneus – ja liikunta-alalle suunnitellut paketit. Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä ja kerromme lisää.

 

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

 

 

Tarvitsetko tukea sovelluksen käyttöön

Nyt saat myös sovellustuen paikallisesti:

Sovellustuen yhteystiedot