Kiinteä nettiyhteys pienelle yritykselle
Kiinteä nettiyhteys pienelle yritykselle

Nettiyhteys on yrityksessä yhtä välttämätön kuin sähkö ja vesi. Nopea ja luotettava kiinteä internetyhteys mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ja yrityksesi liiketoiminnan pyörittämisen. 

Pienelle yritykselle sopii kustannustehokas yritysvalokaistapalvelumme, joka on saatavilla Lounean valokuituverkon alueella. Yritysvalokaistalla hoidat näppärästi yritystoimintasi vaatimat asiat kuten maksuliikenteen, tilaukset yhteistyökumppaneilta ja sähköpostit. Tarkista valokuidun saatavuus: kuitusaatavuus.lounea.fi

 

 

Netti pienelle yritykselle

Yritysvalokaista

Lounean yritysvalokaista on pienen yrityksen laadukas nettiyhteys, jossa riittää tehoa ja nopeutta yrityksen tietoliikenteen pyörittämiseen. Valitse nettiliittymän nopeus tarpeesi mukaan aina 1 Gigan nopeuteen asti.  Palveluun sisältyy testattu langaton WLAN-reititin, joka mahdollistaa usean laitteen käytön yhtäaikaisesti. Liittymä sisältää 5 kpl vaihtuvia julkisia IP-osoitteita. Hinnat alkaen 39,90 €/kk. Tarvittaessa liittymään saa lisämaksullisena palveluna kiinteän IP:n.

Yritysliittymissämme on kuluttajaliittymiä parempi palvelutaso ja nopeampi viankorjausaika. Päätelaite kuuluu aina liittymän hintaan.

Muistathan myös tietoturvan. Suosittelemme yritysvalokaistaan verkkoturva -palveluamme.

 

TILAA YRITYSVALOKAISTA

Nettiyhteydet kuntoon

Jätä yhteystietosi niin kartoitetaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva liittymä.

 

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Suosittelemme Yritysvalokaistan kanssa:

Palomuuripalvelu suojaa yrityksesi sisäverkon

Palomuuripalvelu

Palomuuripalvelulla voidaan turvata yrityksen sisäverkossa olevat laitteet ja suojata verkkoa ei toivotuilta ulkopuolisilta tunkeutumisyrityksiltä sekä haittaohjelmilta.

Tutustu
Varmista tietokoneesi tiedot pilveen

Varmistuspalvelut

Varmuuskopioi tietokoneesi tiedot pilveen, josta saat ne helposti käyttöön esim. laitevian yllättäessä.

Tutustu
Lounea Toimisto 365

Toimisto-ohjelmat

Microsoftin Toimisto 365 on pilvipohjainen ohjelmapaketti, joka sisältää perinteisten toimisto-ohjelmien lisäksi useita muita yrityksen arkea tehostavia ohjelmia.

Tutustu