Kiinteä nettiyhteys pienelle yritykselle
Kiinteä nettiyhteys pienelle yritykselle

Nettiyhteys on yrityksessä yhtä välttämätön kuin sähkö ja vesi. Nopea ja luotettava kiinteä internetyhteys mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ja yrityksesi liiketoiminnan pyörittämisen. 

Pienelle yritykselle sopii kustannustehokas yritysvalokaistapalvelumme, joka on saatavilla Lounean valokuituverkon alueella. Yritysvalokaistalla hoidat näppärästi yritystoimintasi vaatimat asiat kuten maksuliikenteen, tilaukset yhteistyökumppaneilta ja sähköpostit.

 

 

Netti pienelle yritykselle

Yritysvalokaista

Lounean yritysvalokaista on pienen yrityksen laadukas nettiyhteys, jossa riittää tehoa ja nopeutta yrityksen tietoliikenteen pyörittämiseen. Valitse nettiliittymän nopeus tarpeesi mukaan aina 1 Gigan nopeuteen asti.  Palveluun sisältyy testattu langaton WLAN-reititin, joka mahdollistaa usean laitteen käytön yhtäaikaisesti. Liittymä sisältää 5 kpl vaihtuvia julkisia IP-osoitteita. Hinnat alkaen 29,90 €/kk. Tarvittaessa liittymään saa lisämaksullisena palveluna kiinteän IP:n.

Yrityslaajakaista on mahdollista saada myös kupari- ja kaapeliverkkoon saatavuuden puitteissa.

Yritysliittymissämme on kuluttajaliittymiä parempi palvelutaso ja nopeampi viankorjausaika. Päätelaite kuuluu aina liittymän hintaan.

Muistathan myös tietoturvan. Suosittelemme yritysvalokaistaan verkkoturva -palveluamme.

Nettiyhteydet kuntoon

Jätä yhteystietosi niin kartoitetaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva liittymä.

 

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT