Lounealta netti isoille yrityksille
Nettiyhteys vaativaan käyttöön

Mitä isompi yritys, sitä merkittävämpi rooli on käyttövarmoilla tietoliikenneyhteyksillä.  Tarjoamme kokonaisratkaisuja, jotka voivat sisältää mm. lähiverkko-, yritysverkko ja tietoturvapalveluita. Langattomasti ja kiinteästi.

Moderni valokuituverkkomme mahdollistaa laadukkaan ratkaisun, joka varmistaa yrityksesi keskeytymättömän toiminnan. Liittymiin on saatavissa kiinteitä IP-osoitteita ja vaihtoehtoina kolme palvelutasoa (SLA). Monipuolisilla lisäpalveluilla kuten wlan-ratkaisuilla, tietoturvalla ja varmistuspalveluilla suunnittelemme juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun.

 

OTA YHTEYTTÄ

 

Yrityskuituyhteys

Yrityskuituyhteys on nopea yhteyskanava toimipisteeseesi.  Yrityskuituyhteys ei sisällä Internetliikennettä vaan siihen kytketään asiakkaan tarvitsema palvelu; Internet-yhteys, kiinteä-IP, konesaliyhteys, palomuuripalvelu jne.

Nettiyhteys

Valitse yrityksesi käyttöön juuri niin nopea netti kuin tarvitset. 

 

Konesaliyhteys

Tarvitsetko luotettavan ja valvotun yhteyden Lounean konesaliin tai virtuaalipalvelimiin? Valintasi on silloin luotettava konesaliyhteytemme.

Toimipisteyhteys

Toimipisteyhteydellä yhdistät yrityksesi eri toimipisteet toisiinsa. 

Yhteydet kuntoon

Mitä laajempi kokonaisuus, sitä paremmin se kannattaa suunnitella. Ratkaisusuunnittelu takaa asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuloksen. Lounean asiantuntijat ovat käytettävissäsi suunnittelusta käyttöönottoon ja käyttötukeen asti. Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva ratkaisu.

Kiinnostuitko? Haluatko lisätietoja? Jätä yhteystietosi niin kerromme lisää

 

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT