Mobiilikaista Lounealta
Mobiilinetti

Onko työsi liikkuvaa tai sijaitseeko työpisteesi kiinteiden yhteyksien ulottumattomissa? Mobiilit yhteydet mahdollistavat työnteon missä tahansa, myös siellä minne kiinteät yhteydet eivät yllä.

 

Yritysmobiilikaista

Yritysmobiilikaista korvaa kiinteän yhteyden siellä mihin valokuituyhteydet eivät yllä.  Yritysmobiilikaistan kuukausihintaan kuuluu aina 4G -reititin, joka mahdollistaa usean laitteen käytön samassa liittymässä. Palvelu toimii DNA:n mobiiliverkossa.

Yritysmobiilikaista Kevyt

Yritysmobiilikaista Kevyt on esim. sähköpostien lukemiseen, nettisivujen selaamiseen tai muuhun kevyempään internetin käyttöön sopiva palvelu. Yhteyden liittymänopeus on 25/25Mbit/s.

TILAA

Yritysmobiilikaista Teho

Yritysmobiilikaista Teho on raskaampaan käyttöön kuten isojen tiedostojen lataamiseen tms. sopiva palvelu. Yhteyden liittymänopeus on 150/50Mbits.

TILAA

Yritysmobiilikaista Teho+

Yritysmobiilikaista Teho+ on vastaava kuin Teho liittymä mutta lisäksi liittymään kuuluu yksi kiinteä julkinen IPv4 –osoite. Tämä takaa sen, että liittymän liikenne kulkee aina saman osoitteen kautta, joka on usein edellytys laadukkaiden yrityspalveluiden toteuttamisessa.

Yhteyden liittymänopeus on 150/50Mbits.

Mobiilinetti

Mobiilinetti mahdollistaa tehokkaan työnteon siellä missä haluat sitä tehdä. Netti kulkee aina mukanasi - niin toimistossa kuin tien päällä.  Kauttamme saat DNA:n laadukkaat mobiilinettiliittymät.

Nopeilla 4G-yhteyksillä työnteko ei jää vauhdista kiinni. Langaton ja nopea mobiilinetti on korvaamaton kaveri niin toimistolla, matkoilla kuin etätöissä. Netti kannattaa ottaa mukaan myös reissuun, sillä mobiilidatapalveluiden käyttö on helppoa ja turvallista myös ulkomailla

Huippunopea ja kattava 4G-verkko

DNA:n mobiiliverkko kattaa jo yli 99 % suomalaisista. Pääset nauttimaan hyvistä yhteyksistä lähes missä päin Suomea tahansa.

Mobiilidatan ykkönen

DNA:n asiakkaat käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa. DNA:n verkossa liikkuu tällä hetkellä 9,9 gigatavua dataa liittymää kohti kuukaudessa.

Helppoa hallinnointia

Voit muokata liittymiä ja päivittää käyttäjätietoja helposti 24h itsepalvelun tai yritysasiakaspalvelun kautta.

DNA verkon kattavuus

Tarvitsetko mobiiilia nettiliittymää? Jätä yhteystietosi niin otamme yhteyttä ja kerromme lisää.

 

JÄTÄ YHTEYSTIEDOT

Suosittelemme Mobiilikaistan kanssa:

Tietoturvaa laitteille Lounealta

Tietoturvaa laitteillesi

Suojaa yrityksesi puhelimet, tietokoneet ja palvelimet Lounean luotettavilla tietoturvapalveluilla.

Tutustu
palvelulaitteet Lounealta

Palvelulaitteet

Tietokoneet ja muut toimistosi työvälineet palvelulaitteina.

Tutustu
Lounea Toimisto 365

Toimisto-ohjelmat

Microsoftin Toimisto 365 on pilvipohjainen ohjelmapaketti, joka sisältää perinteisten toimisto-ohjelmien lisäksi useita muita yrityksen arkea tehostavia ohjelmia.

Tutustu