Hanki laitteet palveluna
Hanki laitteet helposti palveluna

Oletko koskaan laskenut, kuinka paljon työaikaa hukkaat tietokoneiden ja matkapuhelimien kanssa säätämisessä? Niin ongelmatilanteissa kuin laitteiden vaihdon yhteydessä saattaa mennä tunti jos toinenkin laitteiden valintaan, sovelluksien asentamiseen ja ongelmien ratkomiseen. Lounea Elinkaaripalvelut ratkaisevat kaikki nuo ongelmat ja säästävät niin yrityksesi aikaa kuin rahaakin. 

Elinkaaripalvelun tavoitteena on varmistaa, että yrityksesi laitteet ovat nykyaikaisia ja vastaavat niille asetettuihin tarpeisiin. Saat yhdellä kuukausimaksulla laitteen, huollot, varalaitepalvelun sekä tietoturvallisen kierrätyksen. Ongelmatilanteissa annamme käyttötukea sekä hoidamme tarvittaessa huoltologistiikan varalaitteineen. 

Elinkaaripalvelussa on mahdollista valita eri tasoja yrityksen tarpeiden mukaan.  Yksinkertaisimmillaan palvelu on kattaa pienen yrittäjän yhden palvelulaitteen. Laajimmillaan taas mahdollistaa kattavan, koko yritystä palvelevan automatisoidun laitehankintaprosessin, verkkokaupan omalla tuotevalikoimalla ja ajantasaisen laiterekisterin.

 

OTA YHTEYTTÄ

 

Säästä aikaa

Aikaa säästyy, kun laitteiden hankinnalle on olemassa selkeä prosessi. Laitteet tuodaan valmiiksi esiasennettuina sisältäen sovitut ohjelmat . Käyttöönotto käy nopeasti ja mahdollisissa ohjelmatilanteissa tuki on lähellä. 

Tietoturva paranee

Voit olla varma, että kaikki yrityksen laitteet on asianmukaisesti suojattu, kun ne tulevat käyttövalmiina henkilöstölle. Vakioidut mallit ja käytännöt varmistavat, että kaikki noudattavat yrityksesi tietoturvapolitiikkaa.

Työkalut ajantasalla

Yrityksesi työteho on parhaimmillaan kun kaikilla on ajantasaiset työvälineet. Varalaitepalvelu takaa työtehon myös ikävien laiterikkojen sattuessa.  Tämä vaikuttaa suoraan myös henkilöstön tyytyväisyyteen, sillä he voivat keskittyä oman työnsä tekemiseen.

 

Koko elinkaari hankinnasta kierrätykseen

Palvelumme kattaa koko laitteen elinkaaren asiakkaan kanssa sovitussa laajuudessa. Kun tarpeet on kartoitettu ja mallit vakioitu, hoituu uusien laitteiden tilaaminen helposti nettipalvelun kautta. Laite toimitetaan käyttövalmiina sovitun sisältöisenä nopeasti käyttäjälle. Esiasennus voi sisältää esim. toimisto- ja virustorjuntaohjelmistot. Pääkäyttäjällä on mahdollisuus seurata laitekantaa reaaliaikaisena palvelumme kautta.

Tarjoamme palvelun piirissä oleviin laitteisiin tukea ja isommissa ongelmatapauksissa toimitamme varalaitteen nopeasti huollettavan tilalle. Laitteen käyttöiän lähestyessä loppuaan huolehdimme jälleen uuden laitteen toimituksesta sekä vanhan laitteen tietoturvallisesta kierrätyksestä.

Lounea elinkaarimalli
Palvelulaite helpottaa yrittäjän arkea
Elinkaaripalvelu poistaa laitteiston omistamiseen liittyvät taloudelliset huolet ja tuo ajantasaiset koneet käden ulottuville.
Lue lisää

Valitse yrityksesi tarpeisiin sopiva palvelutaso

Elinkaaripalvelusta voi valita juuri yrityksellesi tarpeen olevan laajuuden. Keskittyen vain laitteen hankintaan, huoltoon ja kierrätykseen tai sisällyttäen mukaan kaiken aina käyttötukeen asti. Palvelu sopii kaikenkokoisille yrityksille.

Tutustu eri palvelutasoihin

      Hopea         Kulta         Platina    
Laiterekisteri x x x
Vakioitu esiasennus x    
Räätälöity esiasennus   x x
Toimitus x x x
Laitevaihto x x x
Vakioitu laitevalikoima x    
Räätälöity laitevalikoima                     x x
Tilaus- ja hallintakanavat   x x
Varalaitepalvelu     x
Käyttöönotto     x
Tietoturvallinen kierrätys x x x
       

 

Osa valikoimastamme on tilattavissa suoraan OmaLouneasta. Tutustu lisää.

HV Woods

HV Woodin Hannu Vehanen sai elinkaaripalvelusta välineet tehokkaampaan työntekoon

Lue lisää

Kiinnostuitko? Haluatko lisätietoa?

Jätä yhteydenottopyyntö niin otamme sinuun yhteyttä.

OTA YHTEYTTÄ

 

 

Suosittelemme palvelulaitteiden kanssa:

Lounea Toimisto 365

Toimisto-ohjelmat

Microsoftin Toimisto 365 on pilvipohjainen ohjelmapaketti, joka sisältää perinteisten toimisto-ohjelmien lisäksi useita muita yrityksen arkea tehostavia ohjelmia.

Tutustu
Tietoturvaa laitteille Lounealta

Tietoturvaa laitteillesi

Suojaa yrityksesi puhelimet, tietokoneet ja palvelimet Lounean luotettavilla tietoturvapalveluilla.

Tutustu
Varmista tietokoneesi tiedot pilveen

Varmistuspalvelut

Varmuuskopioi tietokoneesi tiedot pilveen, josta saat ne helposti käyttöön esim. laitevian yllättäessä.

Tutustu