Microsoft Office 2010 tuki päättyy lokakuussa – aika päivittää Toimisto 365 -palveluun

Microsoft Office 2010 tuki päättyy lokakuussa

Microsoft Office 2010 tulee tiensä päähän lokakuussa 2020.  Tällöin loppuu Microsoftin ohjelmistolle tarjoama jatkettu tuki. Käytännössä tämä tarkoittaa, että lokakuun 13. päivän jälkeen ohjelmistoon ei ole tarjolla teknistä tukea, virheenkorjauksia tai tietosuojapäivityksiä, jotka auttavat suojaamaan tietokonettasi haitallisilta viruksilta, vakoiluohjelmilta ja muilta haittaohjelmilta. Vaikka Office 2010 ohjelmistoa voi käyttää myös tukiajan päätyttyä, kasvavat sen tietoturvariskit huomattavasti.

Jos käytössäsi on Microsoft Office 2010 suosittelemme, että päivität ohjelmistosi viimeistään nyt Officen pilviversioon, Toimisto 365-palveluun. Toimisto 365 –palvelu tuo käyttöösi Microsoftin modernit toimisto-ohjelmat vailla huolta päivittämisistä.

 

Näin tarkistat Microsoft Office -pakettisi version:

  1. Avaa mikä tahansa Office-sovellus, esim. Word tai Excel
  2. Valitse Tiedosto -valikosta Tili
  3. Kohdassa tuotetiedot näet Office-tuotteesi nimen ja version

Päivitä Microsoft Office ja etätyömahdollisuudet uudelle tasolle

Etätyön yleistyminen vallitsevassa tilanteessa on muuttanut työn tekemisen tapoja. Samalla työskentelyä helpottavia ratkaisuja on otettu runsaasti käyttöön.

Toimisto 365:ssä ei ole kyse vain työskentelemisestä pilvessä, vaan kyse on työskentelemisestä pilvessä älykkäästi. Nyt ideoiminen, luominen, jakaminen ja muokkaaminen yhdessä on vielä helpompaa paikasta ja laitteesta riippumatta. Tiedostosi ovat tarvittaessa synkronoituja eri laitteiden ja käyttäjien välillä.

Toimisto 365 sisältää tutut Office-sovellukset sekä joukon uusia ominaisuuksia, jotka on suunniteltu tuomaan työskentelysi uuteen aikakauteen. Ohjelman päivittäminen jää historiaan ja uudet ominaisuudet tulevat automaattisesti käyttöösi. Samalla voit suojata digitaaliset resurssisi Toimisto 365 Varmuuskopiopalvelulla.

Ota paketista kaikki hyödyt irti

Tärkeintä on aluksi määritellä se, mitä tarpeita Toimisto 365 yrityksessänne ratkaisee. Määrittelyn ansiosta ohjelman käyttöön ottaminen on nopeampaa ja lisäksi käyttäjät saavat työkalusta enemmän hyötyä päivittäiseen työhönsä. Meiltä saat tarvittavat lisenssit sekä tukea niin käyttöönottoon kuin ohjelmiston hyödyntämiseen. Tutustu esim. Teams -koulutusvideoihimme.

 

Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä sinulle sopiva Toimisto 365 -palvelupaketti!

 

Jaa artikkeli:
Mikko Komi
Mikko Komi
Palvelujohtaja, IT
Puhelinnumero
029 7070 121
Sähköposti
mikko.komi@lounea.fi
Tagit:
Toimisto365
yritysratkaisut