Tuki päättyy useilta Microsoftin tuotteilta vuoden 2020 aikana

Vaihda huolettomiin virtuaalipalvelimiin

Olethan huomioinut, että Microsoft on ilmoittanut mm. seuraavien tuotteiden tuen päättymisen vuoden 2020 aikana: Windows 7, Windows Server 2008 ja 2008R2, Office ohjelmistot 2010 sekä Office for Mac 2016. Näiden lisäksi tuki on jo päättynyt SQL Server 2008 ja SQL Server 2008R2 tuotteilta. Kattava lista elinkaarensa päähän tulevista tuotteista löytyy Microsoftin sivuilta: https://support.microsoft.com/fi-fi/help/4470235/products-reaching-end-of-support-for-2020 

Mitä tämä tarkoittaa?

Tuen päättyminen tarkoittaa, ettei tuotteille enää julkaista uusia päivityksiä. Käytännössä järjestelmien tietoturva ei ole enää tämän jälkeen ajantasalla. Uusia tietoturvapäivityksiä, ei-tietoturvapäivityksiä, maksuttomia tai maksullisia avustettuja tukivaihtoehtoja tai teknisen sisällön online-päivityksiä ei enää tule.  Mikäli yrityksesi käytössä on vielä listassa mainittuja tuotteita, suosittelemme päivitystä uudempiin versioihin mahdollisimman pikaisesti.

Vaihda huolettomaan virtuaalipalvelimeen

Virtuaalipalvelin on kustannustehokas ja nykyaikainen tapa käyttää palvelimia. Palvelut skaalautuvat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiviksi. Virtuaalipalvelin-palvelussa Lounea huolehtii siitä, että palvelu ja palvelinympäristö toimii alan parhaiden tietoturvakäytäntöjen ja –strandardien mukaisesti. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan tietoturvalliset palvelut käyttöösi kokonaisvaltaisesti.  

 

Ota yhteyttä yritysmyyntiimme niin autamme kartoittamaan korvaavat tuotteet päättyvien tilalle.

Jaa artikkeli:
Tagit:
yritysratkaisut