Hyödynnä omakotiliittyjän huippuhinta!

Nyt Ylistaron asukkaille valokuituliittymä 0 €* (sis. tonttikaivun, asennuksen, kuitupäätteen ja Deco M4 -reitittimen tai vastaavan). Liittymän käyttöönotto 150 €. Voit valita valokuituliittymääsi haluamasi laajakaistapalvelun edulliseen kuukausihintaan. Kampanja on saatavilla myös asuinkiinteistöissä sijaitseviin pienyrityksiin. 

Haluatko myös Lounean kaapeli-TV:n? Saat sen valokuituliittymääsi hinnalla 7,95 €/kk.

Asutko taloyhtiössä? Lue lisää taloyhtötarjonnastamme ja ota yhteyttä taloyhtiömyyntiimme.

*Valokuidun liittymishinta on normaalisti 1 715 €. Kampanja on voimassa 31.12.2022 asti valituilla alueilla.
Tarjous edellyttää laajakaistapalvelun käyttöönottoa vähintään 24 kuukaudeksi. Toteutuvat alueet päätetään asiakkaiden kiinnostuksen mukaan.

Asutko kampanja-alueella?
Hienoa, tilaa nyt valokuitu kotiisi huippuhintaan

Myymme kampanja-alueella valokuitua nyt tarjouksella liittymismaksu 0€ ja käyttöönotto 150€. Kampanja on voimassa 31.12.2022 asti rajatuilla alueilla eikä koske osoitteita, joiden osalta kuituverkko on jo rakennettu kadulle. Tarjous on hyödynnettävissä omakotitaloihin, paritaloihin sekä asuinkiinteistössä sijaitseviin pienyrityksiin. Tarkempi tieto myyntirajoituksista ja rakentamisen jälkeisen ajan tilausvaihtoehdoista myyjältä.

Tilaa tästä

Jos asut kampanja-alueemme ulkopuolella, niin ei hätää! Kartoitamme myös muita alueita Ylistarolla ja teemme rakentamispäätöksen kiinnostuksen mukaan. Jätä siis meille kiinnostuksesi saatavuushakumme kautta.

 

 

Laajakaistapalvelut omakotitalojen valokuituliittymiin

Lounean kaapeli-tv takaa häiriöttömän tv-kuvan

Lounean kaapeli-TV:llä laadukas kuva ja runsaasti sisältöä

Kaapeli-TV:llä näet tv-sisällöt häiriöttömästi HD-laadulla. Ottaessasi kaapeli-TV:n saat runsaan tarjonnan peruskanavia.

Kaapeli-TV valokuituliittymään

7,95 €/kk

Ei käyttöönottomaksua, 60 kk hintatakuu.
 

Voit myös tilata käyttöösi TV-kortin, jolla näet peruskanavien lisäksi seitsemän lisäkanavaa. TV-kortin hinta on 4,90€/kk. TV-kortille on tilattavissa runsaasti lisäkanavia ja kanavapaketteja. 

LUE LISÄÄ

  Miksi Lounea?

 

Lounea täysin kotimainen toimija, meillä on lähes 20 000 yksityisomistajaa ja kotimaista kunta- ja yhteisöomistajaa. Meillä on kokemusta valokuituverkkojen rakentamisesta lähes 15 vuoden ajalta. Olemmekin investoineet jo yli 150 miljoonaa euroa valokuituverkkoihin Suomessa. Lounea on ensimmäinen operaattori Suomessa, joka tuo kuluttajille laajasti 10 000 megan eli 10 gigan internetyhteyden.  Kymmenet tuhannet asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä meiltä saamaansa palveluun.

 

Taloyhtiöt Seinäjoki

Tietoa taloyhtiöille

Asutko taloyhtiössä? Tässä sinulle juuri sopiva tietopaketti!

Valokuitu yritykselle

Luotettava Internet-yhteys on yritykselle välttämättömyys.