Tiedotteet yksityisasiakkaille
Tiedotteet - yksityisasiakkaat

NHK WORLD muuttuu HD-kanavaksi 19.4.

NHK World muuttuu teräväpiirtokanavavaksi 19.4.2021

NHK World on japanilainen uutiskanava, joka lähettää uutisten ja ajankohtaisohjelmien lisäksi japaninkielen oppitunteja ja Japaniin keskittyviä kulttuuri- ja matkailuohjelmia. Lounean tarjonnassa NHK kuuluu kiinteästi Uutiset-kanavapakettiin, ja lisäksi se on valinnainen kanava MIX-paketeissa.

 

Lounea liittyy palveluntarjoajaksi Telian Avoin Kuitu -verkostoon

TIEDOTE 29.3.2020 Telian Avoin Kuitu on kuituverkkoyhtiöiden yhteistyöverkosto, jonka kautta asiakkaat ympäri Suomen voivat hankkia valokuidun. Kuituverkkoyhtiöiden lisäksi yhteistyöverkostossa on useampi palveluntarjoaja, joilta asiakas voi valita valokuituliittymän palvelut. Lounea liittyy maaliskuun lopulla Avoin Kuitu -verkostoon palveluntarjoajaksi. Lounea tarjoaa Avoin Kuitu -verkoston kautta kuituyhteyden hankkineille asiakkaille laajakaistat, langattoman verkon palvelut sekä tietoturvaa ja viihdepalveluita. Lounea on Avoimen Kuidun viides palveluntarjoaja.

CNBC muuttuu teräväpiirtokanavaksi 30.3.2021

Uutiset-kanavapakettiin kuuluva amerikkalainen CNBC-kanava muuttuu teräväpiirtoversioksi 30.3.2021.  TV:stäsi tai digiboksistasi riippuen voit joutua tekemään kanavahaun muutospäivänä.