Lounean puhepalvelut
Perinteiset puhepalvelut

Valokuitupuhelut - käytä nettiyhteyttäsi myös puhumiseen

Voit käyttää nettiyhteyttäsi myös puheluihin. Tilaa valokuituliittymääsi puhepalvelu Warma tai Winha, ja voit soittaa ja vastaanottaa puheluita kuten perinteisellä puhelimella. Puhepalvelu on internetpohjainen ns. VoIP-palvelu. Voit soittaa ja vastaanottaa puheluita kuten perinteisellä puhelimellakin, ja käyttää tietokonettasi tai muita laitteitasi samanaikaisesti. Puhepalvelua varten tarvitset Valokuitu-liittymän. Nykyinen kotipuhelinnumerosi siirtyy Puhepalvelun numeroksi. Palvelun käyttö on vaivatonta, eikä vaadi ylimääräistä opettelua.
 

Kotipuhelin toimii matkapuhelinverkossa

Lounea Kotipuhelin on valintasi, jos haluat säilyttää tutun numerosi sekä puheluhinnoittelusi. Voit siirtää puhelimesi myös itse helposti. Tarvitset vain Lounea Kotipuhelin-liittymän ja helppokäyttöisen pöytä GSM-puhelimen. Palvelu toimii matkapuhelinverkossa.

 

PUHEPALVELUIDEN HINNASTOT

 

Puhepalvelu Warma

Puhepalvelu Warma

Puhepalvelu Warman kuukausimaksu ja puheluhinnoittelu ovat samat kuin perinteisessä lankapuhelimessa. Puhepalvelu on internetpohjainen ns. VoIP-palvelu. Soita ja vastaanota puheluita tavalliseen tapaan ja käytä tietokonettasi samanaikaisesti. Puhepalvelua varten tarvitset valokuituliittymän. Voit pitää nykyisen kotipuhelinnumerosi Puhepalvelun numerona.

11,95 € / kk

TILAA WARMA

Puhepalvelu Winha

Puhepalvelu Winha

Puhepalvelu WINHA tarjoaa huokean kuukausimaksun sekä selkeän tasahinnoittelun kaikkiin suomalaisiin lankaliittymiin, riippumatta viikonpäivästä ja vuorokauden ajasta. Ulkomaanpuhelut sekä puhelut matkapuhelimiin sekä palvelu- ja yritysnumeroihin on hinnoiteltu erikseen. 

Puhepalvelua varten tarvitset valokuituliittymän. 

6,50 € / kk

TILAA WINHA

Kotipuhelin

Lounea Kotipuhelin

Säilytä vanha lankapuhelimesi numero sekä puheluhinnoittelu. Voit siirtää helposti puhelimesi vaikka itse. Tarvitset Lounea Kotipuhelin-liittymän ja GSM-puhelimen. Palvelu toimii matkapuhelinverkossa. 

GSM-pöytäpuhelin toimii SIM-kortilla matkapuhelinverkossa. Laitteen kertamaksu 99 €. Saatavana myös korottomalla maksuajalla esim. 2,75 €/36 kk tai 4,13 €/ 24 kk tai 8,25 €/12 kk. Lounea Kotipuhelin on toistaiseksi voimassa oleva sopimus.

11,95 € / kk

TILAA KOTIPUHELIN